Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 8. lokakuuta 2009

Pian messuillaan


Huh, kun tuo aika rientää! On kulunut jo monta päivää edellisestä päivityksestä. Enpä ole juuri ehtinyt vierailemaan seuraamissani blogeissakaan kommentoinnista puhumattakaan ja tämän omankin päivittäminen on siirtynyt päivästä toiseen. Tiistai ja keskiviikko kuluivat autossa istumiseen, kun ajeltiin noin 1000 km, josta osan matkaa kovin huonoissa ajokelissäkin. Itse istuin ratissa vajaan 400 km, joten muun aikaa sukkapuikot suihkivat. Nyt olen taas maisemissa, joten eiköhän tässä päästä pian tavalliseen päiväjärjestykseen. Kolmet sukat on valmiina odottamassa höyrytystä ja kuvausta ja senjälkeistä pääsyä tänne Lankapirttiin.


Viikonloppunahan on Oulun kädentaitomessut ja sinne on minunkin tarkoitus rientää lauantaina heti aamusta alkaen. Seurakseni saan ystäväni Marleenan, joten kiertelemme yhdessä. Olisi kyllä kiva tavata blogituttuja, joten jos olet siellä ja tunnistat, niin nykäisepä huivin reunasta.


Että tunnistaisit minut paremmin, olen päättänyt ottaa ylleni kuvan Panache-huivin. Muuten taitavat vaatteeni olla sinisen ja harmaan sävyisiä ja tummat hiukseni roikkuvat epämääräisinä. Olen nääs kasvattamassa niitä pitkiksi ja ne ovat nyt juuri pahimmassa vaiheessa.


Muuten pitänee kertoa, että parissa edellisessä päivityksessä kertomani talvi oli ja meni jo. Nyt lunta on enää pieniä plänttejä jossakin, nurmikko viheriöi taas kauniina. Lumiukkokin köllähti pian kuvaamisen jälkeen makaamaan ja nyt siitä ei ole enää rippeitäkään jäljellä.

22 kommenttia:

 1. Täällä toivutaan vähitellen messuista. Olisi mukava tulla katsomaan, mutta matka on liian pitkä ja omat messut vasta takana. Kävin katsomassa messujenne näytteiilleasettajalistaa ja tunnistin sieltä monia mm. Rustoopuori on Kaarakantalon myymälä.
  Tapion kaupan sivuilta huomasin, että hekin ovat Oulussa. Tapio oli meidän toinen pääsponsori messuilla.
  Antoisia messuja!

  VastaaPoista
 2. Messuilla on monenmoisia houkutuksia;DDD Nautikkaa messuista!

  Meillä täällä etelässä oli melko kaunis syyssää tänään.Täällä on lehdet puissa, eikä mitään tietoa talvesta.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa messuilua! Valitettavasti vain Oulu on sen verran kaukana, ettei sinne tule lähdettyä.

  VastaaPoista
 4. Syksyn kädentaidot messut jäävät minulta kokonaan väliin - joten nauti sinä ainakin kahden edestä messuista!

  Ihana huivi!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuolla huivilla kelpaa messuilla!
  En uskaltanut näyttää nuorimmalle lumiukko kuvaa, ois voinnu pakata kassinsa... Minä en ole mikään liukkaan kelin ajelija, syksyn ensimmäiset liukkaat hirvittää...
  Hauskat messuilut!

  VastaaPoista
 6. Hyvää messumatkaa! Liian kaukana minulle.

  VastaaPoista
 7. Heleena: Harmittavan lähekkäin ajallisesti ovat nämä Seinäjoen ja Oulun messut. Jos olisi ollut enempi väliä, olisin luultavasti käynyt Seinäjoella, niin paljon houkutti se teidän osasto. ;D

  Mutta nyt, kun käyn Rustoopuorissa, niin muistan sinua! :)

  VastaaPoista
 8. Villa Lankala: Meilläkin on nyt kaunis aurinkoinen sää jo toista päivää. Ja puissa lehdet edelleen, eivät säikähtäneet luntakaan.

  Joo, huomenna nautiskellaan messuista! ;) Innolla olen menossa sinne.

  Mari: Kiitos! :)

  Marjut: Sehän se on, että matkat ovat pitkät, vaikka Suomi on pieni maa. ;)

  Piiku: Joo minäpäs nautin kahden edestä! ;D

  Mammutti: Sama täällä, hirvittää aina jo ajatuskin liukkaalla syyskelillä ajamisesta. Onneksi mies ottaa todesta minun liukkaan pelkoni ja vaihtaa hyvissä ajoin talvirenkaat alle. Se kun on meillä hänen hommiaan.

  Leena: Kiitos, mukavaa on tarkoitus pitää! ;) Ja minulla onkin lyhyt matka, vain 15 kilometriä.

  VastaaPoista
 9. Heippa!
  Kohta nähdään. Olen tässä tilailemassa junalippua, kone vain temppuilee, enkä saa esille sivua josta lipun saisi. No, jos ei onnistu, pitää piipahtaa vr:llä.

  Muuten se syksyn -68 lumijuttu. Irja muisti varmasti, että syksyllä 1968 satoi pysyvän lumen syyskuun viidestoista päivä. Ja lunta tuli paljon! Oli silloin raskaana ja sanoi muistavansa hyvin syksyn tilanteen. Että silleen, varmaan samat lumet kuin kuvassasi!

  Messuja odotellen :-DDD

  VastaaPoista
 10. Marleena: Kiva nähdä pian! ;)

  Kivaa myös, että Irjakin muistaa sen vuoden 1968 lumentuloajan syyskuulle. Joskus joku muukin on muistellut noin aikaista ajankohtaa, siis 15.9. Itsehän muistelen n.20. päivän seutua. No oli niin tai näin, aikaisin silloin pysyvä lumi tuli. ;D

  VastaaPoista
 11. Meidän olisi tarkoitus esikoisen kanssa tulla messuille. Miten aamulla päästään liikkelle, saa ny nähr. Mistäs meidät tunnistaa.. jos ei ole kuuma, jätän harteilleni kirjavan fifihuivin, tyttärellä taas tapaa keikkua vihreä virkkaamani kassi harteilla. ;o)

  VastaaPoista
 12. Pirjo-Riitta: Kiva, ehkä nyt tavataan! ;) Meillä on tarkoitus treffata Seijasisko kahviossa klo 12. Joten, jos teidänkin aikatauluun sopii kahvittelu silloin, niin tervetuloa!

  VastaaPoista
 13. Nauti nyt täysin siemauksin messuista! Oih kun ne vaan ovat aina ihania. Jokaisen käsityöntekijän unelma. Kyllä tuo sun huivisi on kaunistakin kauniimpi kivoine värisävyineen.

  VastaaPoista
 14. Nautihan messuista! Mieki alunperin aattelin piipahtaa Oulussa messuilla, mutta jää nyt kuitenkin väliin.

  Heh, täällä on nyt toistepäin. Maassa on lunta reilusti. Aurinko paistaa täydeltä terältä ja mittari on plussan puolella, joten on enemmänkin keväänoloinen ilma kuin talven. Miten lienee käy noilla muutamille koivuraukoille, joissa on vielä lehdet.

  VastaaPoista
 15. Oikein mukavaa messuilua sinulle ja Marleenalle ja varmaan moni sinut tunnistaa tuosta kauniista tuntomerkistä!
  Täällä kaunis syyssää, huomisaamuna aikaisin kohti Kuopion lentoasemaa ja sitten kohti toivottavasti lämmintä säätä.

  VastaaPoista
 16. Joskohan nyt messuilla oikein "livenä" tavattaisiin! Tuo kaunis huivisi onkin hyvä tuntomerkki. Yritähän sinä löytää Rentukkahuivi. Se varmaan roikkuu seinällä ja tämä meidän akkaporukka häärää lähettyvillä!Kauhea auton pakkaus täällä on käynnissä. Sitten muutama tunti petissä ja aamulla aikaisin osastoa laittamaan!
  Hyvää messupäivää sinulle ja totta kai myös mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 17. Intsu: Pian pääsenkin messuille nauttimaan! ;)

  Tess: Silloin v. 1968 pysyvän lumen tullessa jo syyskuussa oli koivuissa täydet lehdet eikä kai puut olleet siitä moksiskaan, vaan seuraavana kesänä lehdet puhkesivat kuten ennenkin. Jospa ne kestäisivät tämänkin. :)

  Eila: Jokohan te olette lentokentällä! Onnellista matkaa! ;)

  Irina: Kohta siis varmaan nähdään! ;)

  VastaaPoista
 18. Kaunis huivi. Siunattua ja hyvää alkavaa uutta viikkoa sinulle ja antoisaa messu vikonloppua.

  VastaaPoista
 19. Upea huivi! Väri on tosi hieno.
  Viime postauksen lumikuvat naurattivat eilen kun oltiin rantasaunassa ja meressä uimassa ja nyt lähdetään sienimetsään...

  VastaaPoista
 20. No olisihan se ollut kai aika ihme, jos pysyvä talvi olisi jo astunut kehiin. Mutta lunta on kuulemma jälleen tulossa, etelään ja itään tällä kertaa, joten meitä länsisuomalaisia ei vielä maastapäin tulevalla valolla hemmotella...

  VastaaPoista
 21. Äippä: Kiitos! :)

  Susu: Niin Suomi on pitkä maa, monenlaista säätä mahtuu etelän ja pohjoisen väliin. :)

  Pappi puikoissa: Joo harvoinhan se näin aikaisin tullut lumi jää pysyväksi täällä pohjoisempanakaan. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.