Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 14. syyskuuta 2010

LankalahjoitusEilen saatiin upea lankalahjoitus OYS:n sytomyssykeräykseen.  Seijasisko haki eräältä nuorelta naiselta, joka toimi lankojen kuljettajana,  77 kerää = 3850 grammaa sytomyssyiksi sopivaa hyvää lankaa.
Langat lahjoitti yksityinen henkilö Maila, joka pitää hankettamme hyvänä ja tarpeellisena ja haluaa näin tukea kampanjaamme.   Näin hän kirjoittaa kommentissaan Seijasiskolle:  "Ilo ja kiitollisuus on kokonaan mun puolella, kun saan näin osallistua hyvään kampanjaan. En millään opilla ehtisi itse virkata ja neuloa sytomyssyjä ja perhekin tykkää, kun muutama lankaloota tyhjenee. Kaipa silläkin on ollut tarkoitus, että olen tollasia lankoja haalinut. Mieheni sisarentytär 24v sairastui keväällä syöpään ja se oli mullekin niin pysäyttävä asia, kun omien lasteniserkku ja hyvä,rakas ystävä sairastui, että haluan olla jollain tavalla mukana sytomyssy-hankkeessa. Jospa noista langoista joku myssyjä sais värkättyä."   

Mailalla on oma blogi  LaulavatLankaLeipurit, jossa hän kertoo varmaankin käsitöiden lisäksi langoista ja laulamisesta.  Mailalle lämpimät halaukset ja suuret kiitokset mahtavasta lahjoituksesta.

Nämä lahjoituslangat ovat Mark&Kattensin Higginsiä ja Avantia. Mehän olemme yleensä ehtineet jo jakaa langat ahkerille tekijöille ennen kuin kuvat lahjoituksista ovat ilmestyneet blogeihimme. Tällä kertaa päätimme jakaa lankoja kaikille halukkaille. Siispä jos haluat nyt osallistua myssykampanjaamme tekemällä myssyjä näistä langoista, niin otapa Seijasiskoon yhteys s-postitse osoitteeseen seijasisko@yahoo.com.  Pane mukaan puhelinnumerosi, niin Seijasisko ottaa sinuun yhteyttä. Ehtona on se, että sinulla on mahdollisuus hakea langat joko Seijasikolta kotoa tai Käsityökauppa Maakarista Oulun rautatieaseman vierestä. Langat ovat ilmaisia ja ne on tarkoitettu vain sytomyssyjä varten.

Vielä kertauksena tieto, että olemme Seijasisko, Taina (tehnyt jo pitkästi yli 200 sytomyssyä)  ja minä   Oulun kädentaitomessuilla 9-10.10.2010  Käsityökauppa Maakarin yhteydessä kertomassa sytomyssyilystä. Käykäähän moikkaamassa meitä.  Meille voi tuoda myös messuille valmiita myssyjä.  Toimitamme ne sitten OYS:aan.

7 kommenttia:

 1. Wau, hienoa, puhuttelevaa! Kultasydämisiä ihmisiä riittää; kiitos, Matleena, kun tiedotat :)

  VastaaPoista
 2. Todella arvokas ja hieno lahjoitus <3
  Uskon, että myssyntekijöitä löytyy.
  Olisi tosi kiva päästä messuille, mutta on tuota matkaa vähän liikaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun lankamainos on jo täälläkin! Laitan saman vielä Facebookiinkin.

  VastaaPoista
 4. Mahtava lahjoitus, tuosta tulee pipo poikineen!

  VastaaPoista
 5. Onpas iso kasa lankaa - ja kuinka iso kasa myssyjä näistä syntyykään!

  Laitan Matleena vielä tännekin että huomaat: eli tottakai saat linkittää tossuni ohjeeseesi! :)

  VastaaPoista
 6. Pirle, Sari, Heleena, Seijasisko, Mammutti ja Maikki: Lankalahja on siis yhteinen ilomme! :)

  Maikki: kiitos luvasta, minäpä lissän linkin sinne ohjeeseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.