Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 1. tammikuuta 2011

Palkinnot perillä


Joulun alla Taina ja minä arvuuttelimme montako sytomyssyä Taina on tehnyt.  Nyt palkinnot ovat ehtineet perille kisan voittajille, joten voin esitellä ne täälläkin kaikelle kansalle.


Tässä Tainan lähettämän paketin sisältö, joka on matkannut lähimmän arvauksen tehneelle Kaisalle.  Palkinnon pääosassa, vaikka kooltaan pienimpänä, on tuo Party Liten tulppaani tuikkulyhty kylkiäisinään lankaa ja nameja.

Kuvan sain Tainalta s-postina tällaisin evästein:  "Laitoin noita lankoja vähän reilummasti, kun minulla ei ollut muita ostamiani kuin marketti-lankoja ja, kun se Kaisa on niin mukava.  Tuo vaaleansininen laatikko tuolla taustalla on Party Liten tuikkukynttilälaatikko." Ja lohdutuspalkinto arvottiin kaikkien vastaajien joukosta ja se meni Sudelle ja sen lähetin minä.

 Lankaa, silkkinauhaa, tarrakukkia ja kissamagneetti jääkaapin oveen. Sudehan on kissaihminen henkeen ja vereen saakka, joten hän sai myös kissakortilla tervehdykseni.Vuosi on alkanut hyvin, saatiin tänään nauttia mukavan vieraan seurastakin.  Käsitöissä siirryin tekemään huovutettuja lapasia, joista ensimmäinen pari pääsee pian pesukoneeseen.  Siitä Tallinnasta ostamastani hahtuvalangasta teen ja kun minulla ei ole siitä aiempaa kokemusta, pitää tehdä yksi pari täysin valmiiksi, että tiedän miten se lanka huopuu.


9 kommenttia:

 1. - Sinähän se olet lankaa reilummasti laittanut, hyvä!!
  Olisinhan minäkin voinut jotain muita lankoja laittaa, kun olisin älynnyt, mutta, kun en, niin sitten en, minä vaan olen niin perso noille syto-myssylangoille, en millään raski luopua niistä.
  -taina-

  VastaaPoista
 2. Minullakin on parhaillaan tekeillä patakinnas virolaisesta hahtuvasta, ja kun muutenkin on vähän kokemusta huovuttamisesta, niin vähän jännittää, että miten tuo hahtuva huopuu. Noh, pitää aloittaa varovasti. Viime yönä näin jo untakin, missä olin vahingossa laittanut linkouksen täysille, vaikka eräässä oheessa sanottiin, että ei kannata kovin isoilla kierroksilla lingota. :D

  VastaaPoista
 3. Paketti oli tosi runsas ja minä niin iloinen siitä:)
  Olen aika paljon huovuttanut juuri viron hahtuvalankaa ja sen kanssa saa olla varovainen. Aika usein yrittää huovuttua umpeen, joten olen aina harsinut sisälle kuplamuovia. Vapaalankahuovuttamalla siitä saa oikein nättejä ja ohkaisia huiveja. Lakanan päälle vaan sikinsokin lankaa, lakana rullalle ja pesukoneeseen . Nopeaa ja helppoa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkanutta käsityövuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olin ihan järkyttynyt kun näin, kuinka valtavan paketin sainkaan. Kuvia on tulossa omaankin blogiin, mutta kiitos vielä kerran Tainalla ihanasta yllätyksestä JA noista kauniista sanoista!! Itse asiassa sytomyssyjä noista bambuista ja puuvilloista harkitsen, meninpä ilmoittautumaan Pääasioihinkin. :)

  VastaaPoista
 6. Taina: Sinun antamassahan olikin pääosaa esittämässä se kynttelikkö, niin eihän silloin tarviikaan panna pakettiin kovin paljon lankaa. ;)

  Anu: Aika reilusti näyttää tosiaan huopuvan tämä virolainen hahtuva! ;) Siis pienet tuli lapasista, mutta nyt puikoille isommat.

  Sude: Pitääpä kokeilla tuota huivin tekoa vinkkisi mukaan. Noinhan saa muuten langan loput käytettyä viimeiseen metriin saakka. :)

  Palaga: Kiitos samoin sinullekin! :)

  Tintin: Sinullekin hyvää tätä vuotta! :)

  Kaisa: Jaha, pitänee minunkin käydä ilmottautumassa Pääasioihin, kun varmaan myssyjä tulee tehtyä. Kiitos vaan vinkistä! :)

  VastaaPoista
 7. Heips Matleena! Näin se pyörähti uusi vuosi taas kerran käyntiin ja hups vaan - pian se jo taas loppuu. Onneksi väliin mahtuu jos jotakin...
  Onnellista uutta vuotta siis!
  Tennarien ohje on oma - ja koska olen koko ajan tehnyt sitä muokkaillen ja ihmetellen, en ole julkaissut ohjetta. Ja kun tuo huopuminenkin vielä tuo oman haasteensa - niin en ole vain uskaltanut... Mutta jo haluat kokeilla, toki laitan sulle ohjeen tulemaan ja saat kokeilla.

  VastaaPoista
 8. Piiku: Jospa vaikka ottaisin tämän vuoden tavoitteeksi tehdä neuletennarit, joten mielleläni otan ohjeen vastaan, jos lähetät minulle. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.