Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 29. syyskuuta 2011

Kuun viimeiset valmistuneet


Toiset Paraphernalia-sukkani ovat valmiit!  Kuluvan vuoden keväällä tein ensimmäiset tällä ohjeella ja silloin jo päätin, etteivät jää viimeisiksi.  Minulla oli silloin huono lankavalinta tälle ohjeelle, kun olin kirjava lanka eikä palmikko päässyt siitä hyvin esille.  Alkukesästä jo hankin tämän langan ja nyt ovat sukatkin valmiit.

 Malli Paraphernalia pienin muutoksin kokoa 39
Lanka Fabel, jota kului 75 g
Puikot 2.5 mm


 Pieniä muutoksia tein ohjeeseen: resorissa on vain oikeat silmukat tein kierrettynä (laiskuuttani!), kantakavennuksen tein vahingossa väärin ensimmäiseen sukkaan ja toiseen jo tarkoituksella ja komanneksi tein kolmen puikon päättelyn silmukoinnin sijaan (tämänkin laiskuuttani).  Lisäksi minun käsialani tällä langalla oli eri kuin ohjeessa, joten kerroksia jouduin tekemään eri määrän kuin ohjeessa saadakseni sopivan kokoisen sukan.  Mutta ei haittaa minua ainakaan ja itselle nämä taitavat jäädä.


 Uppis harkitsee vielä ilmeestä päätellen suhtautumistaan sukkiini virheineen päivineen, mutta apina näyttää hyväksyvän ne.  (Uppis on tyttäreni maskotti vuosikymmenten takaa ja apina poikani, asustavat meidän vierashuoneessa.)

Sukkasatoonhan nämä menevät Perunalaaria täyttämään.12 kommenttia:

 1. Paraphernalia on hieno malli, itte tein yhdet ensimmäisessä sukkasadossa lahjaksi ja tarkoitus jossain vaiheessa tehdä uudet itselle. Kunhan joutaa.

  Hienosti tulee harmaassa palmikko esiin!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat. Tämän sukkamallin näkemiseen en varmaankaan kyllästy koskaan. Näyttävät aina yhtä kauniilta.

  Pitäisi neuloa jossakin välissä itsellekin tällaiset. Olen yhdet neulonut, mutta ne annoin äidilleni. Joulua lähestyessä käy todennäköisesti niin, että päätyvät pukinkonttiin, vaikka itselle meinaisinkin neuloa :D

  VastaaPoista
 3. Paraphernalia on niin kaunis malli! Taas kerran sekin on vielä kokeilematta.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat sukat, harmaa on tyylikäs väri ja Fabel hyvä lanka neuloa. Tykkään kovasti! :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat on!
  Minä taas sienimetsästä juuri tulin ja huomiseksi suunnittelin seitikkivärjäyspäivää, kun kesäpäiväö ilman puolesta meille lupaavat.

  VastaaPoista
 6. Kauniisti näkyy kuvio harmaassa langassa. Kaiken kirjavan keskellä tämmöinen palmikko on välillä rauhoittavaa ja silmä lepää valoissa ja varjoissa.

  VastaaPoista
 7. Paraphernalia on aina yhtä ihana malli, itsekin olen niitä kahdet neulonut enkä usko, että ne viimeisiksi jäävät.

  VastaaPoista
 8. Oi kun on kauniit. Mulla ei tahdo riittää kärsivällisyys kuvioihin... Siksi teenkin vain tavallisia sukkia.

  VastaaPoista
 9. Kiitos jokaiselle kommentistanne! :) Paraphernaliat on kyllä tosi kauniit sukat ja niillä on monia ystäviä ja ihailijoita, ja ihan aiheesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.