Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Leikkimielellä

 
Virkkausringissä polkaistiin hiljattain käyntiin jouluun asti kestävä lelutempaus nimeltään Leikkimielellä.


Sen aikana tehdään kaikenlaisia leluja esim. pehmeitä otuksia tai nukenvaatteita.  Mitä nyt itse kukin keksii tuon nimikkeen alle sijoittaa.  Ensimmäiset työt ovat jo näytillä Virkkausringissä, käyhän kurkkaamassa.

Minäkin kuulun Virkkausrinkiin, vaikka  en kovin ahkerasti virkkaakaan, mutta aina sentään jotain.  Ja aihe tälläkin kertaa kiehtoo ja kun aikaakin on mukavasti, niin enköhän minäkin saa jotain pientä tehtyä. On muuten muutama oppikirjakin tarkoitusta varten hankittuna.

Sattui nimittäin tänään olemaan asiaa kirjastoon, niin samalla tietenkin katsastin myös käsityöhyllyt. Sieltä hyppäsi kassiini mm. nämä kirjat. Näistä voisin jotain virkkailla. Nukenvaatekirjassa on ohjeet ommeltaville vaatteille, mutta ajattelin hyödyntää sen antamia kokotietoja. Minulla kun ei ole Baby Born -nukkea. Ja saattaa se joskus iskeä minuun ompeluintokin, eihän sitä koskaan tiedä. On tosin ollut hiljaista sillä saralla.


Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Terveiset sienimetsästä!
  Kiva teema virkkausringissä teillä on meneillään. Minä olen aina ollut huono tekemään nukkejen vaatteita, jotenkin on tuntunut, että samalla vaivalla saisi oikeitakin tehtyä.
  Meillä on melkein aurinkoista ollut, vaikka ilma selvästi viilenikin.
  Kaunista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mammutti: Minusta virkkaamalla on aika helppo tehdä nuken vaatteita, mutta ommellen se on paljon työläämpää. Täällä ei muuten tietoakaan auringosta tänään, mutta ei sentään satanut yhtään.

  VastaaPoista
 3. Löysin Vantaalta muutaman kivan näköisen virkkauskirjan, mutten sitten ostanut niitä. Ihan kivan oloisia ohjeita niissä oli :)

  VastaaPoista
 4. Täällä on aurinko paistanut kauniisti. Aivan ihanan kuulas ja vilpoinen syyspäivä.

  Kiitos, kun kävit kommentoimassa blogiini :)

  VastaaPoista
 5. Kirsi74: Minä yritän välttää kirjojen ostoa, kun niistä ei useinkaan tule montaa mallia tehtyä. Hyllyä vain täyttää ja pölyä kerää.

  Tess: Eipä kestä kiitellä. Oli mukavaa kuulla sinusta taas. :) Kaunis oli päivä täälläkin ja nyt lupailee samanalaista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.