Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 14. toukokuuta 2012

Taas tunnustan ja jaan kiitostaSain Mummelilta tunnustuksen, kiitos ja niiaus siitä! Kuten moniin tunnustuksiin kuuluu tähänkin noudattaa annettuja ohjeita, jotka ovat tällä kertaa seuraavat
Kiitä bloggaaajaa, jolta sait tunnustuksen
Liitä The Versatile Blogger Award  blogiisi
Kerro 7. satunnaista faktaa itsestäsi
Nimeä 15. bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta. 


Monesti olen jo tunnustanut yhtä ja toista itsestäni enkä tiedä, keksinkö mitään uutta, mutta yritän.

1. Seuraan mielelläni erilaisia tapahtumia luonnossa, esimerkkinä mainitsen vaikkapa tuon kurren, josta kerroin muutama postaus alempana.  Tämä on tullut iän myötä aina tärkeämmäksi. 

2. Kuvaan digipokkarilla ja haluaisin myös järjestelmäkameran. Mutta pelkään, etten opi tai viitsi opetella kunnolla sen käyttöä enkä siksi ole ostanut "järkkäriä". Uudemman, syksyllä hankitun pokkarinikin opiskelu on kesken.

3. Minua ei kiinnosta erityisesti kodin sisustaminen. On kai se pesäntekovietti jo hiipunut tällä iällä (vaikka enhän minä vanha ole).  Monesti kyllä mietin, että tuon ja tuonkin paikan voisi sisustaa toisin, mutta en sitten viitsi nähdä enempää vaivaa asian eteen. Tuntuu, että näin on kuitenkin ihan hyvä asua ja elää.

4. Pihatöidenkin suhteen olen kovin laiska.  Vai onkohan sekin laskettava tuohon pesäntekovietin  hiipumisen piikkiin.  Mieheni onneksi hoitaa pihatyöt muuten, mutta kukat ovat olleet minun kontollani. Tänä keväänä kyllä perennapenkkienkin siivous on jäänyt hänelle.

5. En ole ollenkaan urheiluhullu, en edes penkkiurheiluhullu. Liikun omaksi ilokseni kyllä jonkin verran, tosin lisätä sitä kannattaisi.  Mutta esim. sanomalehden urheilusivut kääntelen ohi vilkuilematta niitä enkä yleensä katso telkkarista edes isojakaan kisoja.  Tämä ei tarkoita, etten arvosta ja ihaile urheilijoita. Lajien seuraaminen ei vain kiinnosta eikä se, kuka voittaa missäkin kilpailussa.

6. Tässä kohden pitää yhtyä Mummelin tunnustukseen: "Tää rakkine pöydälläni tahtoo viedä liikaa aikaani, mutta luopuminenkin tästä olis jo sangen vaikeaa."  Niin se on minullakin!

7. Olen jo nuorena oppinut, ettei kannnata sanoa "en koskaan...". Sitä olenkin välttänyt, mutta yrittänyt keksiä tilalle jotain hieman lievempiä sanontoja kuin esimerkiksi "tämä lankaa ei ole mieleistäni, tuskin tulen tätä enää ostamaan" tai jotain sinne päin.  Mutta noinkaan ei näköjään kannattaisi sanoa tai edes ajatella, sillä takuuvarmasti tulee pian kohdalle kiva juuri ko. langasta tehty vaate, jollaisen haluan itsellenikin. Niin on käynyt ihan hiljattainkin ja siitä kerron sitten joskus myöhemmin. Jos on aihetta.


Mutta tuo viimeinen kohta taitaa jäädä taas toteuttamatta.  Miten minä niistä parista sadasta seuraamastani blogista valitsisin tähän tunnustukseen oikeutetut, kun ne ovat kaikki hyvin versatile eli monipuolisia, kuten sanakirjani väittää. Teen siis taas saman kuin joskus ennenkin, että jaan tämän nimettömänä kaikille seuraamilleni blogeille, siis teille,  joille edes silloin tällöin saan jätettyä kommentin.  Olkaapa hyvät, ottakaa mukaanne ja vastatkaa, jos innostaa tällä kerralla!
Tämän ruusukimpun kera haluan antaa kaikille Lankapirtissä poikkeaville runon, jonka löysin kai FB:sta.  Se sopii mielestäni tänne Blogistaniaankin oikein hyvin, kun sitä hieman peukaloin. 
Niin juuri sinä, joka nyt luet tätä...
Halusin vaan kertoa sulle,
että olet tärkeä mulle.
Vaikka en aina kommentoisi sinun juttujasi,
... ja menisi tovi, että ei sanaakaan vaihdettaisi,
niin en ole sinua unohtanut.
Tuot suurta iloa minulle olemalla juuri SINÄ
ja saat minut usein hymyilemään,
vain koska olet suurenmoinen ja ihana.
Kiitos, että olet ystäväni!  ♥
Juuri sinä saat minut aina uudestaan ja uudestaan kirjoittelemaan tänne. Juuri sinä, olitpa sitten vanha kamu tai uusi tuttavuus.
 

4 kommenttia:

 1. Kivat tunnustukset.

  Minä tykkään välillä sisustaa mutten en pidä sitä minään pesäntekoviettinä..olen hurmannut jo mieheni kauan sitten ja lapsetkin ovat jo "pesästä" lentäneet. Sisustan ihan itseäni varten sillä saan siitä hyvää mieltä ja nautin kaikesta kauniista.

  Hyvää Viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, meitä on niin moneen lähtöön tässä sisustusasiassakin. :)

   Poista
 2. Kaunis runo!
  Minäkään en ole mikään sisustajatyyppi. Kun koti on toimiva ja suht koht siisti niin se riittää. Kerran kysyin Turun Sanomien kauppiaalta et mitä se lehti maksais jos tilaisin sen ILMAN URHEILUSIVUJA. Se puhelinmyyjä heitti mulle luurin korvaan:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, onpa kiva kuulla, että muitakin urheilusivujen ohittajia. Painetaan peukkua! ;) Hieno idea tuo sanomasi lehtimyyjälle, pitääkin panna korvan taakse.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.