Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 5. lokakuuta 2012

Ja voittaja on ...


Tänään olen touhunnut tavallisuudesta poikkeavien asioiden parissa. Kuten ehkä muistat, viikko sitten  julistin arpajaiset käyntiin ja osallistumisaika päättyi viime yönä klo 24.00. Tänään suoritettiin nimittäin arvonta.  Nyt on siis voittajakin jo selvillä.

 
Arpalipukkeet työpöydälläni printattuina ja leikeltyinä. Jokainen halukashan pääsi osallistumaan arpajaisiin jättämällä kyseiseen postaukseen kommentin, joita kertyi yhteensä 69. 

Seuraavaksi ne pääsivät taiteltuina vanhaan lasikulhoon sikin sokin.

Nyt kutsuin tyttären Onnettareksi paikalle. Hän vielä sekoitteli arpoja ja ...

... nosti minun jännittäessä vieressä yhden arvan.

  Fanfaarien raikuessa julistan, että voittaja on  Beate56 blogista VARJOISTA VALOON.  Lämpimät onnittelut sinulle!  

Otahan Beate56 minuun yhteyttä s-postilla, niin sovitaan palkinnostasi. Lupasinhan, että se sisältää lankaa ja jotain muuta käsityötarviketta tai vaihtoehtoisesti voittaja voi toivoa jotain minun tekemää käsityötä. 


Kiitos myös kaikille muillekin osallistuneille! Harmi kun en voi palkita teitä kaikkia jollain konkreettisella palkinnolla, vaan vain näin kiitoksin. Kommenttejanne on ollut mukava lukea. Joukossanne on useita uusia tuttavuuksiakin, joihin kaikkiin haluan tutustua. Siis niihin, jotka ovat jättäneet linkin blogiinsa. Tulen poikkeamaan teillä lähiaikoina.


5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.