Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 26. lokakuuta 2012

Arpajaispalkinto perillä


Syyskuun lopulla pantiin täällä Lankapirtissä pystyyn arpajaiset.  Voittajaksi Onnetar valitsi runsaasta osanottajamäärästä Beate56:n blogista VARJOISTA VALOON.

Nyt palkinto on päässyt perille Beatelle, joten voin julkistaa sen täälläkin. Palkinnoksihan lupasin joko lankaa ja jotain muuta käsityötarviketta tai vaihtoehtoisesti voittajan toiveen mukaan jotain minun tekemääni käsityötä.  Ja Beate valitsi tämän jälkimmäisen vaihtoehdon ja toivoi minulta tuplalapasia ja myssyä.


Tässä koko paketin sisällys: myssyn ja lapasten lisäksi tuikkulyhty ja tuikkuja sekä kortti.  Oikeastaan tuo kortti vaati mukaansa myös kynttilöitä ja, kun tuo kuusen muotoinen tuikkulyhty osui kohdalle, niin siihen piti hankkia vielä käpytuikkujakin. Tuplalapaset tähtikuviolla tikuttelin tietenkin omalla ohjeellani Gjestalin Maija-langasta (tumman harmaa ja luonnonvalkoinen), joiden menekki näihin lapasiin oli yhteensä 110 g.
Myssy on Beaten toiveen mukaan tavanomainen  palmikkomyssy, jonka tein ilman ohjetta ns. "omasta päästäni". Siihen käytin Gjestalin tumman harmaata Jannea, jota kului 55 g.


Kuvat ovat aika sameita, oli kovin vaikea saada värejä onnistumaan oikein. Kaikkihan tietävät harmaat päivämme, joiden takia ei tahdo tavallisella pokkarilla saada kunnollisia kuvia. Ainakaan minun taidoillani.


Ja vielä lapasten molemmat puolet.


Lopuksi vielä tunnustus: tein vanhan tutun tähtikuvion ensin väärin. Kuvassa se väärä kuvio oikealla ennen purkua ja vasemmalla se oikea. Ihmettelin jo tuota väärää mallia kutoessani, tämmöinenkö tämä kuvio olikin, mutta innoissani vain kudoin. Sen valmistuttua sitten vertasin sitä kuvioa aiempien tähtilapasten kuvioon. Ja virhehän siinä oli! 

Syy moiseen löytyi printteristä!  ;DD  Ei siis minusta! ;D  Printtasin nimittäin kuvion kaavion näitä lapasia aloittaessani ja jostain syystä printistä oli jäänyt kuvion viimeinen kerros pois. Kuva, jonka olin printtaavinani kokonaan, on edelleen minulla kaikkine kerroksineen. Tulipa minulle muistutus, ettei kannata luottaa koneisiin liikaa.
21 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet lähettänyt voittajalle. Nuo tuplalapaset ovat niin kauniit. Tuollaisia käpykynttilöitä en ole nähnytkään, nehän ovat hauskat ja sopivat kuusilyhtyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marle, minullekin nuo käpykynttilät olivat aivan uutta. :)

   Poista
 2. Ompa ihanat myssy ja lapaset. Toivottavasti minua onnistaa seuraavissa arpajaisissasi, niin toivon sitten samanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, pitäisköhän järjestää taas arpajaiset! ;D

   Poista
 3. Kauniit lapaset ja myssy! Voittaja on onnekas.

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset ja ihana pipo. Olet kyllä taitava neuloja. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana palkinto! Lapaset ovat kyllä komeat ja livenä olivat vieläkin komeammat.

  VastaaPoista
 6. Voi, että on nätit tuplat ja tuo myssy "omasta päästä" on hieno. Kunhan "ehdin"(hih!), niin taidan napata sulta vinkin ja tekaista tuollaisen itselleni!
  Taitaa voittaja olla hyvillään!!! Onnea täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marleena, voittajan kanssa on vaihdettu s-posteja ja vaikuttaa tyytyväiseltä. Nappaa vaan ideani. :)

   Poista
 7. Voi mikä palkinto! Lapaset on hienot ja pipo kans. Mun mielestäni värit kuvissasi on ihan onnistuneita.

  VastaaPoista
 8. Ihana ja arvokas palkinto! Upeat lapaset, tyylikäs harmaa.
  -Ritva-

  VastaaPoista
 9. - Tosi siistit arpajaislahjat olet Beate56:lle (vai miten se nyt olikaan) lähettänyt. Minä jo hetken riemusta kiljuin, kun aloin lukea "sekoilustasi", ajatelin, että olet kutonut 4, 6 tai 8 vasemman käden lapasta, mutta ei nyt sentään, ikävää, <3.
  :-), -t-

  VastaaPoista
 10. Oi voi kuinka huokailen,kun niin ihana on sinun lähettämäsi arpapalkinto. Joo,niinkuin sanoit,asioista voi olla eri näkemyksiä. Minä en talvesta tykkää lainkaan,enkä lumesta. Mua aina aivan ajatuskin paleltaa. Jos olisi mahdollista,niin asuisin Kanarialla talvet ja kesämökki vain Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intsu, kyllä minäkin tykkään lämpimästä ja, jos voisin valita, saisi olla aina kesä, mutta aina lumi voittaa mustat kosteat kelit.

   Poista
 11. Kauniit. Ihana palkinto. Pitääpä tutustua paremmin noihin tuplalapasiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, minusta tuplalaset on tutustumisen arvoinen asia. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.