Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 13. lokakuuta 2012

Messuilla kävin


Tämän päivän ohjelmassa oli minulla käynti jokasyksyisillä kädentaitomessuilla, jotka pidetään Oulussa lokakuun alkupuolella. Puoli kahdentoista maissa sinne mentiin, kassalle ei ollut jonoa, mutta olipas sisällä porukkaa. Kaikki olivat kai lähteneet heti aamusta liikkeeelle.

 Käytävillä oli ruuhkaa ja myyntipöytiä ympäröi ihmismassa.  Kiertelin ja kurkistelin, mitä missäkin oli myynnissä tai esitelyssä.  Niitä tuttuja myyjiä tuttujen tuotteiden kanssa näytti olevan. Minulla ei ollut kuin yksi ostos suunniteltuna eikä heräteostoksia tullut.  Noo muutaman postikortin ostin suunnittelematta, jos ihan totta puhun.  

Iltapäivällä sitten jo väki väheni, kun aamunvarhaiset tulijat poistuivat. Silloin pääsi jo pöytienkin viereen katselemaan tuotteita.


Tällainen trikoomyssy lähti mukaaani Kippovalimo Böökiltä. Tämän mukaan aion tehdä muutamia sytomyssyjä, jos osaan matkia Tiina-Riitan kivaa mallia. Kerroin rehellisesti suunnitelmani ja sain luvan toteuttaa sen. Tuntuupa muuten mukavalta päässä tällainen myssy, ehkä joku valmistuu itsellekin.

Muutamia tuttuja tapasin ja vaihdettiin jokunen sanakin, mutta Irinan kanssa taas käytiin kahvilla ja siinä samalla saatiin vaihdettua kuulumisia. Kiireitä hänellä tuntuu riittävän niin, ettei ole ehtinyt blogiakaan päivittämään.

Minulla muuten meinasi tulla huono omatunto, kun niin vähän ostin. Ajattelin, että jos kaikki ostavat yhtä vähän, ei messuille riitä myyjiä. Eiväthän myyjät lähde sinne huvikseen vaan töihin saadakseen tulojakin reissustaan. Mutta nyt en tarvinnut lankaa enkä muutakaan kässätarviketta, joten tämä kertaa meni näin vähällä. Ensi vuonna on  taaas uudet kuviot.  Mutta kiva siellä oli kuitenkin kierrellä katselemassa.8 kommenttia:

 1. Kipaisin itse messuille iltapäivällä ruuhkan helpotuttua ja hyvin sai katseltua :) Mutta myös osteltua! Kivaa tavaraa joulupukin konttiin ja yksi paita itselle. Mutta onneksi ei yhtään lankaa! Kaunistahan olisi ollut vaikka mitä ja paljon. Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka, hyvä kun sinä sentään ostit minunkin edestä! Eipä satuttu kohdakkain sentään. ;D

   Poista
 2. Kiva myssy ja nuorekas..niitäkin on toivottu. Mulla on ollut itellä tänään mielessä , että jos omistas kunnon ompelukoneen niin mukavia trikoosytomyssyjä syntys varmaan aika nopeastikkin ompelemalla! Minulla on sitten huomenna messupäivä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, aika nopsaan näitä myssyjä syntyy, mutta saumuri on parempi niiden teossa kuin ompelukone.

   Poista
 3. Minäkin käväisin eilen pikaisesti messuilla, menin heti aamukymmeneltä ja parin tunnin kiertelyn jälkeen jatkoin matkaani muille kaupunkiasioille. En minäkään ostanut juuri mitään, enemmänkin katselin ja nautin tunnelmasta - enkä aio tuntea huonoa omaatuntoa tästä :) t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, siis sínulla samantapainen katselureissu kuin minullakin. ;)

   Poista
 4. Messut ovat niin innostavia, uusia ideoita saa kymmenittäin - toteuttamisen kanssa on sitten vähän niin ja näin, ainakin meikäläisellä...:o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, niin se tahtoo olla minullakin, että ideat jäävät usein toteuttamatta vaikka kuinka tuntuisivat kivoilta. Mutta nyt kävi toisin. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.