Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Lisää sytomyssyjäTaas kerran poikkesin Lankamaailmaan lankaostoksille ja taas kerran sain sieltä mukaani kaksi muovikassillista sytomyssyjä. Kylläpä taas oli suut messingillä, kun yhdessä kauppias Ihalaiskan kanssa myssyjä ihailtiin.  Nyt yhteensä 49 myssyä ja edellisen myssylastin hain vasta reilu kuukausi sitten.  Olen enemmän kuin hyvilläni näistä myssyistä ja siitä, että näitä täällä Oulun seudulla niitä tupsahtelee noin vaan muulloinkin kuin varsinaisten kampanjoiden aikana. 


Tässä alla on kuvat kaikista nyt hakemistani myssyistä.

 Kaksitoista punasävyistä Kymmenen sinistä tai harrmaata Valkoisia yhdeksänSeitsemän vihreää, keltaista tai ruskeaa sisältävää myssyä.
Mukana oli viisi pantaakin. En tiedä, onko näille syöpäpotilailla käyttöä, kun tuntuu, että useimmat haluavat peittää kaljun päänsä mahdollisimman hyvin. Mutta kun nämä on keräykseen lahjoitettu, vien ne sairaalaan tarjolle. Valintahan on sairaalla itsellään, minkä tarjolla olevista haluaa ottaa..


Nämä ylläolevat myssyt ja pannat olivat kaikki samassa isossa pussissa ja kuvittelen, että siinä on useamman tekijän tuotoksia.  Nämä kaksi myssyä ja yhdeksän baskeria oli Ihalaiskan kertoman mukaan tuonut naishenkilö, joka  oli kertonut ystävänsä sairastuneen syöpään. Ja se oli saanut lahjoittajan innostumaan myssyjen tekoon. Tämän suuntaisia kertomuksiahan olemme kuulleet monia jo aiemmin.

Nuo baskeerit ovat tosi kivan näköisiä. Niin värikkäitäkin, niissä on alapuolella muitakin värejä kuin näkyvissä olevassa päällyosassa (olisi oikeastaan pitänyt kuvata molemmin puolin).

Hih, on näköjään kuvaajan kesävarpaatkin päässeet kuvaaan.  ;)

Lämmin kiitos näistä, niin myssyjen tekijöille kuin keräyspaikkaamme Lankamaailmaankin!5 kommenttia:

 1. Onpa todella paljon upeita myssyjä. Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuli, niin minustakin. :) Kiitos, sinullekin oikein mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Tosi mukava paketti myssyjä ja nuo baskerit ovat ihania.

  VastaaPoista
 3. On kyllä mukavaa kun ahkeria tekijöitä löytyy. Pitäs itsekin kunnostautua ja tehdä muutama myssy. Lankaaki olis varastossa mistä valita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.