Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Sukkasato alkaa


Syksy on sadonkorjuun aikaa, kuten me kaikki tiedämme, vaikka siihen ei itse osallistuisikaan, millään tavoin. Minulle mieluisinta on Sukkasadon korjuu, johon olen monena vuonna osallistunut. Niin myös nyt.  Heti, kun eilen oli palattu mökiltä nettipimennosta ja kurkistaessani Blogistanian kuulumisia, pisti silmääni ilmoitus Sukkasadon alkamisesta. Saman tien lähetin ilmottautumiseni ja sainkin vielä samana iltana kutsun keräämään satoa Perunalaariin. Siis mukana taas! 


Oletko sinä mukana tässä leikkimielisessä tempauksessa?  Täältä löytyy asiasta lisätietoja, myös ohjeet ilmottautumiseen. 


Kuvan sukat vanhaa tuotantoani vuosien takaa10 kommenttia:

 1. Mukana jälleen, eihän tätä perinnettä vaan VOI jättää väliin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. satunNainen Paula, totta haastat, tätä ei voi jättää väliin, ei millään! :)

   Poista
 2. Mukana olen minäkin - Heinäladossa, kuten viime vuonnakin :)
  (ps. kommentointi kirjautuneena onnistuu jälleen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, olen minäkin ollut joskus Heinäladossa, hyvä paikka sekin on! ;) Kiva, että kirjautuminen toimii niin kuin pitääkin. :)

   Poista
 3. Minäkin olen Perunalaarissa, vaikken perunaa ole vuosiin syönytkään. ;) Mutta onneksi kyse ei olekaan oikeista potuista, vaan pottuvarpaiden lämmittämisestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MariJ, sama juttu minullakin, etten ole perunoita syönyt vuosiin, en edes entistä suurta herkkuani maitoperunoita uusista perunoista! ;) Mutta Perunalaariin kyllä kärrään pottuja. :D

   Poista
 4. Pottulaarissa tavataan =) Sinnehän ne minutkin laittoi =)

  VastaaPoista
 5. Taas satoa keräämässä. Sukkia syntyy muutenkin, mutta kyllä se inspiroi kuitenkin. Viisi viikkoa töitä suunnillen ja sitten lomia...ja sitten eläke sen lomaputken päässä.
  Hilloista satoa keräilen tänäkin vuonna. Hyvää satokautta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, totta että sukkia syntyy ympäri vuoden niin sinulla kuin minullakin. :) Mutta kyllä tällainen tempaus aktivoi piintynyttä sukankutojaakin.

   Sinulla ehtii siis olla viimeinen työpäivä Sukkasadon aikana. :) Toivottavasti tulet nauttimaan eläkeläisen päivistä ja vapaudesta kuten minä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.