Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Värikkäät perussukatKyllä nyt on elämäni värikästä: tuossa edellä esittelin värikkään huivin ja nyt on vuorossa mielestäni yhtä värikkäät sukat.  Mitähän seuraavaksi.
Perussukat piparkakkualoituksella koko 38
Langat harmaa Pikkusisko ja Drops'n Fabel Print väri n:o 911
Langan menekki 60 g
Silmukoita 56 ja puikoilla 2.5 mm mentiin.

Aloitus ja kantapäät harmaalla Pikkusiskolla ja muuten kokonaan Fabelilla. Toista sukkaa aloittaessa otin muutaman metrin lankaa pois, että pääsin aloittamaan samasta väristä molemmat sukat. Jatkossa en enää säätänyt värejä ja toisen sukan kärki jäikin ilman vihreää loppuhuipennusta, mutta ei mielestäni haittaa.


Muuten siis ihan perussukat, mutta tein taas piparkakkualoituksen oppiakseni tekemään ja muistamaan sen ilman ohjetta luontevasti.  Minun ekat piparkakkusukat löytyvät täältä ja ohje piparkakkualoitukseen löytyy täältä.

Sukat menevät hyväntekeväisyyteen joko OYS:aan sytosukiksi tai Oulun HOPE:lle ja ovat PHHT-työni n:o 6.  Vielä on pari viikkoa aikaa Paastonajan Haaste Hyvän Tekemiseen -tempaukseen osallistumiseen, joten jotain saanen vielä aikaan, jos en sairastu. Mieheni nimittäin sai kunnon flunssan vai liekö peräti influenssaa, kun on ollut jo pari päivää reilussa kuumeessa ja köhii. Saa pitää peukkua, etten minäkin sairastu. Tartuntaahan ei voi välttää, kun asuntovaunussa nyt elellään.
6 kommenttia:

 1. Ioist sukat. Nuo kun vetää jalkaansa saa jo hyvän mielen laittaessaan.
  Ihania maaliskuun lopun päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mumeli! Samoin sinullekin ihanaa maaliskuun loppua! :)

   Poista
 2. Minä kun tykkään väreistä, niin sukat ovat hyvinkin mieleeni. Toivottavasti miehesi paranee etkä itse saa tartuntaa. Influenssa on inhottava tauti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, sitä minäkin toivon, etten itse sairastuisi. Yksikin kuumepotilas näissä oloissa on liikaa näissä oloissa, mutta sairauspa ei kysy lupaa tulleessaan. Yhtenä keväänä olimme yhtä aikaa kuumeessa täällä, huh huh.

   Poista
 3. Todella kauniit.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.