Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Aprilliako


Ei sentään, ei tämä ola aprillia vaikka näin aprillipäivän aamuna liikkeellä olenkin. Aprillaanko tänään jota kuta tai yritänkö edes, se jää nähtäväksi. Ennen kyllä tapasin tehdä aprillipiloja, mutta kai kiintiö tuli täyteen. Nykyisin keskityn vain seurailemaan toisten touhuja ja nauramaan.

Mutta ästä tiskirätistähän minun piti kertoa, rätistä, joka valmistui tänä aamuna. Tämän tein tarpeeseen ja omaan käyttöön. Otin nimittäin mukaan vain yhden tiskirätin, kun luulin vaunulla olevan useitakin, mutta ei täällä ollut yhtään omatekemääni, vain jokunen kaupan rätti. Ja kaupan rättejähän en enää halua käyttää.Afrikankukkainen tiskirätti omasta päästä
Lanka Bommix Bamboo, jota meni arviolta 45 g, koska täydestä kerästä jäi vähän
Virkkuukoukku 4 mm.

Halusin rättiin jotain "pientä kivaa", siksi tein keskustaan afrikankukan. Siihen sitten ympärille virkkailin pylväitä ihan tajunnanvirtani mukaan ja lopuksi reunustin rätin rapuvirkkauksella. Vähän reunat kupruilevat kuvassa, mutta höyrytys poistaisi kyllä kuprut, mutta eiköhän ne poistu käytössäkin. Ja jos eivät poistu, eivät ne mitään haittaakaan.

Rättin aloitin jo eilen illalla ja nyt aamulla virkkasin vain tuon rapuvirkkausosuuden. 


Ja kaikille hyvää huhtikuuta! 

Kevät koittaa, 
valo taas pitkän talven voittaa.2 kommenttia:

  1. Kiva rätti! Jos kerran vaunulla on räteistä pulaa, joudut varmaan tekemään vielä muitakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjut, totta on, että lisää tarvitaan, mutta sopivista langoista on uupelo, siis mukana olevissa langoissa. Harkitsen langan oston ja ostettujen rättien välillä, kun täällä ei ole tarkoitus pestä pyykkiä muuta kuin pakottavassa tilanteessa. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.