Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Matkakässänä tuubihuivi


Perjantaina kotiuduttiin Äkäslompolosta, jossa vietettiin reilu kuukausi. Tuona aikana kevät kyllä eteni, mutta kovin hitaasti. Varsinkin aurinkoa kaipasin, se kun mielestäni kuuluu kevääseen ja nyt se näyttäytyi meille harvakseltaan. Mutta hiihdettiin ja tanssittiin me ja nautittiin muutenkin olostamme siellä, vaikka mieheni sairastui siellä influenssaan ja oli viikon kovassa kuumeessa ja yskii vieläkin. Täysi talvi sinne jäi lähtiessämme, mutta täällä kotona olivat lumet hävinneet niin, että vain lumikasojen pohjat ovat jäljellä.  

Matkakäsityönä minulla oli taas tuubihuivi. Jo lähtiessä varasin lankaa sekä meno- että paluumatkalle tuubihuiviin.  Tuollainen viiden tunnin ajoaika näyttää olevan just passeli tuubihuivin tekoon, sillä molemmat huivit olen ehtinyt saada valmiiksi matkan aikana. Se edellinen löytyy muuten täältä, jos haluat kurkata sitäkin.
Tuubihuivi omalla mallilla
Koko 160 cm x 16 cm
Langat ruskea ja pinkki Rose Mohair, menekki yhteensä 75 g
201 silmukkaa ja 5 mm:n pyöröllä mentiin

Huivin aloitin ja lopetin neljällä kerroksella helmineuletta, muuten tein sileää paitsi joka toisessa pinkissä raidassa toinen kerros nurjaa. Ja raidat ovat taaskin kahden kerroksen korkuisia.
Värit, jotka tässä kuvassa näkyvät lähes oikeina, tuovat mieleeni tumman suklaan ja mansikkajäätelön, joten aika herkulliset värit.
8 kommenttia:

 1. Oli varmaan mukava olla kuukausi Äkäslompolossa, mutta mukava taas palata kotiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, oikein arvasit. Oli tosi kivaa siellä, mutta mukava oli tulla kotiinkin, kummassakin on hyvät ja huonot puolensa. :)

   Poista
 2. Sinulla oli oikea talviloma ja ihanat tuubihuivit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, on ehtinyt hyvin ansaita tuota lomaa! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.