Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Taivaan sineä


Niin pääsiäinenkin on vietetty ja odotellaan vain kevään muuttumista kesäksi. Tänään oli ihana aurinkoinen päivä, mistä nautin täysin siemauksin. Pitkään kevätaurinkoa on täällä pohjoisessa saatu odottaakin, mutta jospa se nyt jäisi pysyvästi meitä hellimään.  

Näissä maisemissa hiihtelin tänään iltapäivällä.Mutta olen minä käsitöitäkin tehnyt, tänäänkin, vaikka tämän päivän työ on edelleenkin puikoilla. Pari päivää sitten valmistui tämä sytomyssy, joka on muunnelmani Declan's Hat  (ilmaisohje Ralveryssa)
Lankana Marks&Kattens Flox (100% puuvilla), menekki 45 g
Silmukoita 112 ja 3 mm:n puikoilla mentiin

Myssyssä on ohjeen kuuden palmikon sijasta seitsemän, koska lisäsin ohjeen silmukkamäärää yhden kuvion verran =16 s, ja korkeuteen tein kerrokset 14-25 kahdesti.  Muutokset siksi, että myssystä tuli riittävän kokoinen, korkeus on 19 cm ja ympärysmitta 58 cm. Muuten tein ohjeen mukaan.
Siinäpä kasa sytomyssyjä, jotka ovat valmistuneet tämän Äkäslompolon matkan aikana. Nyt olen käyttänyt mukanani olleet sytomyssylangat, joten piti siirtyä sukkalankoihin. Niitäkään ei ole enää runsaasti, jää siis nähtäväksi, loppuvatko langat kesken ja joudun lankaostoksillekin vielä.
10 kommenttia:

 1. Ihana kasa myssyjä! Se olisi kauheaa, jos lanka loppusi kesken kaiken. ;) Juuri tänään puhuttiin tyttären kanssa lanagasta--aina pitää olla jotain odottamassa ja varastossa. Se on turvallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, jo tuo langan loppumisuhkakin tuntuu melkein katastrofilta! :D Mutta onneksi Jounin kauppa astuu sitten auttavana kuvioihin, jos niin pääsee käymään. :)

   Poista
 2. Kauniita maisemia ja myssyjä :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka en ole lainkaan hiihtoihmisiä niin tuo latu kyllä houkuttelisi sivakoimaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina S, aurinkoiset ladut minuakin houkuttelevat. Pilvisenä päivänä pysyn taatusti vaunussa. :)

   Poista
 4. Ompa kaunis sininen värisuora ♥
  Meilläkin paistaa nyt aurinko niin ihanasti kirkkaalta taivaalta eilisen myrskyn jälkeen. Eilen olikin sähköt poikki melkein koko päivän ja tuuli meinasi viedä minutkin mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, täälläkin myrskytuuli puhalteli eilen niin, että vaunu heilui ja tuntui lähtevän tuulen mukaan, mutta paikallaan sentään pysyttiin. Ja jotkut hiihtivät, minä pysyin visusti sisällä. :)

   Poista
 5. Maisema on tosi upea ja suorastaan houkuttelee hiihtämään, jopa muakin.. Täällä ei ole yhtään lunta, tänään oli 10 astetta lämmintä, mutta aivan hirvittävän kylmä ja pureva tuuli. Vallan ihana pino myssyjä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, maisemat täällä ovat todella upeita ja niitä voi aivan hyvin ihailla muualtakin kuin ladulta. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.