Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 12. syyskuuta 2015

Syksyn ensimmäiset sytomyssyt


Kävin tänään lankaostoksilla Oulun Lankamaailmassa ja samalla tietenkin kyselin, onko tuotu sytomyssyjä. "On niitä joitakin" sanoi myyjä tai jotain sen suuntaista ja pyörähti varastoon hakemaan niitä. Melkoinen määrä siellä olikin taas, yhteensä 66 sytomyssyä.


  Näiden neljän kuvan myssyt olivat yhdessä isossa muovipussissa. Kuvaamista varten lajittelin ne kotona värien mukaan, että kuvista näkee, kuinka kivoja malleja ihmiset ovat keksineet tehdä. Paljonhan sytomyssyjä on käsieni kautta kulkenut ja monenlaisia malleja niissä on ollut, mutta taaskin oli muutama hiukan erilainen kuin kertaakaan aiemmissa myssyissä. 

Nämä kahden kuvan myssyt olivat omissa pusseissaan tuon ison pussin sisällä. Oletan, että tekijä on tuonut myssynsä pussissa, joka on sitten päätynyt sellaisenaan Lankamaailmassa muiden myssyjen joukkoon. 

Kiitos taas jokaisesta myssystä!  Lähiaikoina vien nämä syöpäpolille jaettavaksi potilaille. 


Jatkossakin aikuisten kokoisia sytomyssyjä ja sytosukkia otetaan vastaan toimitettavaksi syöpäpotilaille.  Mikäli sytomyssyt ja -sukat on sinulle uusi asia, kannattaa kurkata Sytomyssyily-sivulleni, josta löytyy tietoa.6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.