Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tennarit vauvalle


Aina on kiva kuulla uutisia, että sukuun tulee vauva. Ihan senkin takia, että saan tehdä jotain pientä ja söpöä tulevalle. Nyt on tulossa pieni mies, asia paljastettiin eikä sitä pidetty salaisuutena. Heti tiesin, että tennarit hänelle pitää tehdä. Olin nähnyt vauvojen virkattuja tennareita siellä täällä ja ihaillut kovasti.  Aiemmin olen tainnut virkata vain nämä aikuisen tennarit.

Virkatut tennarit vauvalle, kuvallinen ohje löytyy täältä
Lanka Gjestalin Maijaa
Menekki 35 g
Virkkuukoukku 3 mm

Kiitos hilmiina hyvästä ohjeesta!Tapani mukaan minun piti tietenkin hiukan sooloilla ja tehdä joitakin pieniä yksityiskohtia toisin kuin ohjeessa, mutta ulkonäköön se ei mielestäni vaikuta. Näitä oli niin mukava tehdä kuin olin etukäteen arvellutkin. Mutta yllättävän paljon sain kulutettua näihin  aikaa.
Hymy levisi mieheni kasvoille, kun näki nämä. Tarkemmin tarkasteltuaan hän totesi näissä olevan virhe, kun ovat molemmat samaan jalkaan!  :D
12 kommenttia:

 1. Söpöset vauvatossut. Yhdet olen tehnyt. Niihinkin tuli merkkiin yksi sakara liikaa :), välillä kun nuppi sanoo hyvä on noinkin :) Mielessä on ollut tehdä lisää vaan toistaiseksi on jäänyt ajatuksen asteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinikka, taitavat kaikki vauvojen vaatteet olla söpöjä! Minäkin muuten olen haikaillut jo nyt tehdä näitä lisää, vaikka ei tulevaa käyttäjää olekaan tiedossa. ;)

   Poista
 2. Söpöset tossut!
  Kyllä pienten vaatteet on niin ihania tehdä ja suloisia katsella. Yhdet tossut minäkin virkkasin varastoon oliskohan vuosi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammutti, vauvojen vaatteiden teko on tosi kivaa, siinä kai on mukana sellaista hoivaviettiä. :)

   Poista
 3. Aivan syötävän suloiset, kuin aidot Converset! Ainakin meidän koripalloporukoissa tuollaiset vietäisiin käsistä heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marle, siinähän olisikin reitti saada tossut "kaupaksi", jos näitä innostuis tekemään kasa päin. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.