Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 25. helmikuuta 2016

Sytomyssyt OYS:aan


Tiistai-iltana ajeltiin kotiin Äkäslompolosta ja eilen, siis keskiviikkona, kipaisin heti hakemaan viimeiset lahjoitukset keräyspaikastamme Oulun Lankamaailmasta OYS:n ystävänpäiväkeräykseen.  Ensimmäisen eränhän hain jo reilu pari viikkoa sitten ja toimitin saman tien sairaalaankin.


Tänään levitin saaliin sänkymme päälle ihailtavaksi, laskettavaksi ja kuvattavaksi. Pusseja ja kasseja oli taas useita, tyhjensin ne satunnaisessa jäjestyksessä ja erottelin sukat ja myssyt erilleen. Kuvasin jokaisen pussin sukat/myssyt omina ryhminään. Nyt esittelen ensin kuvat sinullekin ja lopussa kerron  keräyksen tuoton, jonka vien lähipäivinä OYS:n syöpätautien polille ja sieltä jaettavaksi ilahduttamaan syöpäpotilaita  ja tekemään elämää edes hiukan helpommaksi vaikean sairauden aikana.


 Myssyjä oli kertynyt kaikkiaan 82, joukossa monia eri malleja ja erivärisiäkin


 Sukkia oli yhteensä 59 paria, joista aikuisille 35 ja lapsille 24 paria.

 Taas kerran olen saanut ihailla näin valtavaa määrää lahjoitettavia neuleita. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan kokea tämän ilon ja jakaa sitä eteen päin.
Pienen yhteenlaskun jälkeen voin todeta, että tämän vuotinen ystävänpäiväkeräyksemme tuotti kokonaisuudessaan 162 sytomyssyä ja sukkia 56 paria aikuisten kokoja ja 38 paria lasten kokoja. Näihin lukuihin sisältyy kaikki ne neuleet, jotka ovat kulkeneet minun käsieni kautta. Jos joku on toimittanut lahjansa itse suoraan sairaalaan, ne tulevat näiden lukujen päälle.

Omasta puolestani kiitän taas jokaisesta myssystä ja jokaisesta sukkaparista niiden lahjoittajia! Uskon myös näiden lahjojen saajien yhtyvän kiitoksiini samoin kuin hoitohenkilökunnan, joka saa olla välittämässä näitä.  Kiitos myös keräyspaikkaamme Oulun Lankamaailmaan hyvästä yhteistyöstä!

Kiitos myös niille henkilöille, jotka olivat liittäneet minulle osoitetun kortin lahjoituksensa mukaan! Ne ilahduttivat minua suuresti. Näin siis päättyy vuoden 2016 ystiskeräyksemme, mutta sytomyssyjä ja -sukkia tarvitaan jatkossakin. Eiköhän jatketa taas niiden tekoa hengähdystauon jälkeen, keräyspaikatkin ovat entiset. Ja tarkempia tietojahan löytyy täältä Sytomyssyily-sivultani.8 kommenttia:

 1. Upea kokoelma hyvän asian puolesta. KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvituulia, kyllä näistä monet saavat iloa elämäänsä. :)

   Poista
 2. Hyvä määrä sukkia ja myssyjä. Pitää kyllä itellä jatkossakin kutoa keräykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johku, tämänkertaisesta upeasta lahjastasi ja myös lupauksesta tulevista! :)

   Poista
 3. Komeat lukemat taas ja ihania myssyjä ja sukkia. Hienoa , kun jaksat touhuta! Vein eilen vielä kahdet lankapaastolaisen sukat ja yhden myssyn keräykseen, jotka eivät ehtineet tähän satsiin.Muut kuvista löysinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, pääsevät siis seuraavaan satsiin. :)

   Poista
 4. Mahtava määrä - hyvä me !
  Ja totta kai jatketaan näiden tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas tämänkertaisesta ja lupauksesta jatkaakin, Eija! Oikein sanottu tuo "hyvä me!" :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.