Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Eka lähetys OYS:aan


Eilen vein OYS:n syöpätautien poliklinikalle 72 sytomyssyä ja 19 paria aikuisten sukkia ja lastenosastolle lähetettäväksi 7 paria lasten sukkia.  Lämpimästi kiitellen ne otettiin taas vastaan.  Tämä oli sellainen ystävänpäiväkeräyksen alkuerä. Seuraavaa, siis lopullista erää saadaan odotella vielä jonkin aikaa.
Sytomyssyjä ja sukkia ystävänpäiväksi on saanut jatkoaikaa niin, että viimeistään 20.2 Oulun Lankamaailmaan viedyt myssyt ja sukat ovat mukana tässä kampanjassa. Joten hyvin ehtii vielä mukaan.

Tässä toimituksessa olivat mukana nämäkin Kempeleen asukastuvan käsityöryhmän tekemät myssyt.
8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että myssyjä syntyy.Minulta tulee vain muutama ehkä neljä myssyä ja yhdet sukat ystävänpäiväksi. Mutta haastoin blogini lankapaastolaiset mukaan ja ovat tehneet myssyjä myös ja lähettävät niitä minulle postitse .Kuvaankin ne kaikki blogiini. Tänään sain postissa niin kivan mallisen myssyn että vois olla vaikka ainesta "Hyviin Sytomyssymalleihin" kokeilen itsekin tehdä nyt sellaisen ja laitan sitten sullekin kuvaa ja linkkiä sullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, jokainen myssy on tarpeen ja yksikin ilahduttaa jota kuta, niin kuin tiedätkin. :) Kiva, kun haastoit muitakin näihin talkoisiin. Ja mikä kivintä, kun saadaan ehkä uusi myssymallikin. :)

   Poista
 2. Ihailen miten jaksat tehdä näitä myssyjä. - Itse sain paksun ja ruman kaulahuivin ja liian pienen myssyn, mutta eihän lahjahevosen suuhun katsota ja ajatus olikin tärkein. Se lämmitti, vaikken kumpaakaan onneksi koskaan tarvinnut, kun tukka rupesi kasvamaan ja itse kudoin itselleni pipoja melkein liukuhihnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villiviini, noissa nyt viemissäni myssyissä ja sukissa oli vain muutamat minun tekemiä, muut olin saanut muilta. Etkö muuten saanut itse valita, millaisen myssyn haluat vai eikö ollut valittavaa? Meillähän on koko ajan ajatuksena ollut se, että jokainen saa itse valita mieleisensä. No onneksi sinulla on tekevät kädet itselläsi. :)

   Poista
 3. Hyvä määrä myssyjä ja sukkia. Itse kävin eilen viemässä tekemäni lankamaailmaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johku, näitä on aina ilo koota ja toimittaa. :)

   Poista
 4. Mahtava määrä kauniita sukkia ja myssyjä, taas kerran.
  Vein tänään Lankamaailmaan villasukkia eli täytin lupaukseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, kiitos luopauksen täyttämisestä. Sieltäpä minä vien ne sitten OYS:aan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.