Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 19. elokuuta 2016

Sytomyssyjä kesätauon jälkeen


Kävin pitkästä aikaa neuleillassa Oulun Lankamaailmassa. Sen lisäksi, että oli kivaa neuleseuraa, sain mukaani ison kassillisen sytomyssyjä ja-sukkia.Ylläolevien kuvien 26 myssyä oli toimitettu keräyspisteesemme Oulun lankamaailmaam.Samoin nämä 19 sukkaparia.

Ja kaikki nämä minä toimitan lähiaikoina OYS:aan jaettavaksi syöpäpotilaille. Kiitos taas kaikille lahjoittajille näistä! Kiitos myös Lankamaailmalle keräyspaikkana toimimisesta!


Eiköhän me muuten tempaista taas ystävänpäiväksi lisää myssyjä ja sukkia? Nyt voisi jo panna ensimmäiset myssyt tai sukat alulle. Niin taidan tehdä ainakin minä.Hyvää viikonloppua kaikille!10 kommenttia:

 1. Onpa niitä paljon - hienoa ! Ja miten sattuikin tämä postaus sopivasti :) Kaivoin nimittäin jo sukkapuikot esille (kolmen kuukauden tauon jälkeen) kutoakseni sukkia juuri tuonne oyssin syöpäosastolle.

  PS. Lupaan jatkossa taas kommentoidakin useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, sinä varmaan aavistit, että minä alan houkutteleen! ;) Onpa kiva saada taas kommenttejasi. :)

   Poista
 2. Onpa hieno kasa taas myssyjä ja sukkia. Ihania neulovia ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, minusta on ihanaa, kun näitä tehdään koko ajan, kun joskus aina hiukan muistuttaa.:)

   Poista
 3. Teillä Oulussa päin on niin avuliasta ja taitavaa porukkaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, en voi enkä haluakaan väittää vastaan. :)

   Poista
 4. Hei Matleena.Kiva on tarkastella uusia neuleita, olen minä siitä hyvilläni ku värit havaitsen.Mukava olis ottaa osaa myssy talkoisiin ja koitan miekin osallistua kampanjaan,onneks siihen on aikaa ja menen ensi vuoden alusta taas Poriin silmäpolille,voin samalla viedä tekeleeni jos Luoja suo.Lankaa on puuvillaa ja sekoitelankaakin, kun niitä en antanut pois,vaikka sukkalankoja annoinkin;( Ja nyt niitä olisin tarvinnut,noo kaupasta voi ostaa tarvittaessa,
  nii, ja Lankamaailman verkkokaupasta tilata tarjouslankaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomontuvan Anni, minä ainakin uskon, että sinä vielä myssyjäkin teet. :) Vaatii tietenkin sisua ja ehkä monta yrittämistäkin, mutta johan sinä sukkien teossa olet ne taidot näyttänyt omaavasi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.