Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 28. helmikuuta 2017

Helmikuun raportti


Talvi on kulunut jo näin pitkälle, että maaliskuu alkaa jo huomenna. Ja silloinhan on jo kevät, ainakin minun mielestäni. Aurinko paistaa, räystäät tippuvat, linnut laulavat, lumet sulavat...  Mutta näiden keväthaaveiden keskellä on minun aikani tehdä katsaus helmikuun käsitöihini.

Ensinnäkin on taas ilo kertoa Sytomyssyjä ja -sukkia Ystävänpäiväksi keräyksestämme, joka tuotti melkoisen kasan myssyjä ja sukkia OYS:n syöpäpotilaille. Sain viedä syöpäpolille yhteensä 238 myssyä ja 84 sukkaparia. Niistä kerroin täällä. Sytomyssyjä olen kerännyt vuodesta 2010 alkaen ja nyt parina vuonna sukkiakin. Sytomyssy- ja -sukkakeräyshän on ympärivuotinen, mutta ystävänpäivän alla keräystä tehostetaan.

Mitä minun omista käsistäni valmistui helmikuussa? Vain kahta lajia, nimittäin sytomyssyjä ja sukkia. Alla näet millaisia tein  ja milloin ne valmistuivat.3.2. perusmyssy, Novitan Hitti 53 g 
4.2. perusmyssy, Novitan Hitti 48 g 
5.2. sytomyssy Nurjien raitojen myssy, Essentials Cotton 59 g
7.2. sytomyssy Karoliina, Essentials Cotton 50 g
9.2. raitamyssy, teeteen hillaa 29 g
10.2. myssy valepalmikoin, teeteen hillaa 27 g
12.2. raitamyssy, teeteen hillaa 29 g
16.2. sytomyssy Tuija, teeteen hillaa 30 g.
3.2. perussukat koko 39-40, Nalle ja Schachenmayr Regia  design line 98 g
19.2. raitasukat koko 39, Nalle ja Schachenmayr Regia  design line 95 g
22.2. raitasukat koko 40, Nalle ja Schachenmayr Regia  design line 99 g
22-27.2 vauvasukkia 4 paria, Nallea ja Maijaa 111 g

Kaikki myssyt ovat sytomyssyjä ja jo menneet Tuijaa lukuunottamatta OYS:aan. Sukistakin ensimmäiset ovat jo OYS:ssa ja loputkin taitavat päätyä sinne kevään aikana, vauvasukat synnytysosastolle ja aikuisten kokoiset syöpäpolille.

Lankaa käytin näihin töihin yhteensä 728 g.  Aika vähän tavanomaiseen kuukauteen verrattuna, mutta sopiva määrä tällä kertaa. Helmikuussa en hankkinut lisää lankaa, joten tuo koko määrä vähentää suoraan lankavarastoani.

Mutta totuus on kuitenkin, että tammi- ja helmikuiden yhteenlaskettu kulutuskin (1831 g) on vielä 169 g pienempi kuin tammikuussa hankkimani lankamäärä (2000 g). Toivottavasti maaliskuussa pääsen taas pienentämään lankavarastoani, kuten tavoitteeni on tänäkin vuonna.

7 kommenttia:

 1. Komean määrän olet jälleen helmikuussa ehtinyt tekemään. Hyvää alkavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin hyvää maaliskuuta Suvituulian käsityöpajaankin! :)

   Poista
 2. Minusta olet saanut tosi paljon aikaiseksi. Maaliskuun lapsena olen samaa mieltä, että kevät alkaa maaliskuussa :) Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, maaliskuun lapsi olen minäkin. :) Hyvää kevättä sinullekin!

   Poista
 3. Monet kivat ja hyvät työt ovat kulkeneet käsiesi kautta. Minulle kevät on aika tuskaista aikaa katupölyineen ja siitepölyineen. Syksy on se vuodenaika, joka on minun ihanine väreineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, täällä pohjoisessa ja varsinkin maaseudulla on onneksi katupölyä vähemmän, joten voin nauttia keväästäkin kevään lapsena. :)

   Poista
 4. BlueHost is definitely the best web-hosting provider with plans for any hosting requirements.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.