Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 20. helmikuuta 2017

Muhvit luovutettuKotikuntani Kempeleen Asukastuvalla tehdään ahkerasti käsitöitä hyväntekeväisyyteen. Hiljattain saatiin päätökseen hypistelymuhviprojekti, jolla kerättiin muhveja Kempeleen muistisairaille ihmisille. Jo viikko sitten maanantaina oli muhvien luovutus eri hoitolaitosten edustajille vietäväksi hoitokoteihin. 


Lehtileike Rantalakeus-lehdestä 15.2.17.  Kuvassa vasemmalla muhvien tekijöitä ja oikealla hoitolaitosten edustajia.

Syksyllä 2016 kysyttiin Kempeleen Asukastuvan toimesta hoitolaitoksilta hypistelymuhvien tarvetta ja pyydettiin lukumäärät, montako muhvia haluavat. Tarvetta löytyi 70. muhville, mikä luku ylitettiin kirkkaasti, kun niitä kertyi 85. Jäi siis muutama muhvi tuleviin tarpeisiinkin.

Oli ilo olla mukana tässä projektissa, Toimin jonkinlaisena vetäjänä sillä kokemuksella, mikä minulla oli muhvien teosta. Mutta eipä ryhmää paljon tarvinnut vetää, kunhan aluksi kerroin muhvien ideasta ja kuvailin, millainen muhvi voisi olla. Sitten ryhmä ruokki itseään toinen toistaan ihanammilla oivalluksilla ja voin sanoa, että meillä oli hauskaa. Jopa niin hauskaa, että ryhmän on tarkoitus jatkaa kokoontumisia sytomyssyjä ja juhlavuoden vauvasukkia tehden.

Kiitän omasta puolestani kaikki muhvien tekoon osallistuneita kuin myös Minna-Maaria ja Juha Sipilä -säätiötä hankkeen tukemisesta!


6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.