Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 17. helmikuuta 2017

Tanssin riemua


Se on tänään sellainen päivä, jolloin ympäri Suomen tanssitaan. On siis "vanhojen tanssit" kaikissa lukioissamme. Minäkin tulin lähteneeksi katsomaan parin Oulun koulun iloista ja upeaa esitystä, kun veljentyttären kaksoset olivat mukana tanssimassa. Blogini alkuvuosinahan tytöt esiintyivät ajoittain  Lankapirtissäkin mm. täällä. Nyt kun ovat lähestyneet "vanhuutta" on visiitit harventuneet. Kauniita nuoria naisia kavaljeereinaan komeat nuoret miehet. Ihania pukuja, kauniita kampauksia ja muutenkin look kunnossa kaikilla.


 Tanssitkin olivat hyvin harjoiteltu, joten oli ilo seurata esityksiä. Kiitos, kun sain olla katsojana mukana!


6 kommenttia:

 1. Kauniita pukuja ja varmasti hieno tunnelma. Mä en ole koskaan päässyt katsomaan näitä. Penkkarihumu koettiin torstaina kaupungilla englantilaisten vieraiden kanssa jotka olikin ihan ihmeissään moisesta ajelusta ja karkkimäärästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, kannattaa käydä katsomassa joskus, on tosi kivaa ja tunnelmallista katsottavaa. Näissä tansseissa oli vain kahden koulun vanhat (joista toinen koulu pieni), niin oli suht' helppo löytää omansa. Illalla olis voinut mennä katsomaan Ouluhalliin, kun Oulun kaikkien koulujen n.1000 vanhat tanssi, mutta en minä sellaiseen ryysikseen halua. Penkkarihumusta minä jäinkin tänä vuonna paitsi, ehkä sitten ensi vuonna. ;)

   Poista
 2. Kaunista katseltava aivan varmasti. Minäkin näin penkkarihumia.. kun tuli Raatin uimahallista ulos niin abi kuorma-autoja oli joka puolella. Olivat järjestymässä kulkueeksi. Hauskoja olivat ja karkkia heittelivät niin paljon että keräsin minäkin kourallisen ja vein tuliaiseksi ämmilään Caritaskotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, minä en muuten ole moneen vuoteen nähnyt penkkarikulkuetta, ehkä ensi vuonna sitten. :)

   Poista
 3. Tulee vähän haikea mieli, kun noita kuvia katselee. Eihän siitä ole kuin pieni aika, kun omat lapseni tanssahtelivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, niin se on, että haikeudella muistelee omiensa vanhojen tansseja tällaisisssa tilanteissa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.