Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 2. joulukuuta 2017

Marraskuun raportti


Joulukuuta on eletty jo kaksi päivää ja joulukalenterit on otettu käyttöön. Minä aion availla jouluun saakka Niina Laitisen joulukalenteria ja tehdä sen mukaan kirjoneulesukat. Tosin en ole vielä aloittanut, mutta langat olen jo varannut ja kahteen luukkuun (ohjeeseen) tutustunut. Jospa huomenna pääsisin aloittamaan. Kalenteri löytyy muuten FB:sta nimellä Niina Laitinen designs, jos joku kiinnostuu aiheesta.

Ja kun kuukausi on vaihtunut, on minulla aika tehdä katsaus edelliseen kuukauden aikana valmiiksi saamiini käsitöihin. Aika vähäisiä ovat valmiit työni, mutta jotain sentään. Kahdet sukat valmistui kuun alkupuolella:
11.11. Selbudeath-sukat koko 37. kahta Drops Fabel 132 g
14.11. raitasukat koko 37, neljää jämälankaa 52 gSeuraavaksi  19.11. patakinnas jämälangoista, 159 g Sitten uuden myssymallin kokeiluna 24.11. myssy Riks Raks raitaa, Ulrikaa ja Red Heart Soft 81 g ja
25.11.  sytomyssy  Riks Raks raitaa, Drops Safran ja kaksi nimetöntä lankaa 67 gJa kuukauden lopulla 29.11. kallolapaset XS, kahta Drops Fabel 50 g.


Lankaa sain näihin töihin kulutettua yhteensä 541 g, josta suurin osa oli jämälankoja. Jämälankojen suht' suuri osuus ilahduttaa minua kovin. Marraskuun langankulutus mukaan luettuna on lankavarastoni keventynyt tämän vuoden aikana vain 672 g, Syynä pieneen keventymiseen on kolmea torkkupeittoa varten ostamani liki 5 kg lankaa. Peitoista kaksi on jo valmiina ja kolmaskin aloitettuna.


Hyvää joulunodotusta kaikille! Älkää kuitenkaan stressatko kovin, kyllä joulu tulee pienemmälläkin höösäämisellä.
   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.