Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 2. maaliskuuta 2018

HarrastustoimintaaOlen täällä kertonut jo useinkin, että olen mukana kotikuntani Asukastuvan toiminnassa. Siellähän kokoontuu mm. kaksi käsityöryhmää, joissa käy osittain samatkin ihmiset. Tehdään käsitöitä yhdessä, usein hyväntekeväisyyteen. Ja viihdytään. Nämä ryhmät kokoontuvat päivisin, joten työssä käyville ne eivät sovi. Nyt ensi viikolla kokeillaan, tulisiko osallistujia illalla olevaan kokoontumiseen. Siis keskiviikkona 7.3. klo 18-20 on ensimmäinen käsityökahvila Kempeleen Asukastuvalla, osoite Honkasentie 11. Ja jatkohan tietenkin riippuu, onko kävijöitä, joten tulehan mukaan, jos lähistöllä asut ja asia kiinnostaa!

Kuvan tapahtumataulussa kevään tapahtumia paitsi vakituisesti kokoontuvat ryhmät.Tänään meillä oli Asukastuvalla perjantaisen käsityökerhon kokoontuminen, mukana meitä oli seitsemän naista. Tehtiin myssyjä ja sukkia, yksi harjoitteli dominotekniikka ja yksi virkkasi kissaa (joka on kuvassa vielä ilman etutassuja). Kuvassa ryhmän tekemiä turvaleluja, jotka ovat menossa Seijasiskon kautta Oulun Ensi-ja Turvakodille


 Käynnillä tyhjensin myös tuvalle kertyneet sytomyssyt, joita syntyy molemmissa ryhmissä. Tässä ystävänpäivän jälkeen kertyneet 21 sytomyssyä, jotka vien sopivassa tilanteessa OYS:n syöpäpolille.
5 kommenttia:

 1. Uudess (1./1.2.2018) Unelmien käsityöt lehdessä ohje tullaisiin virkattuihin kissoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, KristiinaS, vinkistä, pitääpä katsastaa kehti. :)

   Poista
 2. Voi kun onkin kivoja leluja keräykseen. !! Mulla on jäänyt tämä postaus huomioimatta ...noita uudempien postausten ylläolevia myssyjä olen täällä käynyt ihastelemassa.!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.