Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Turvaleluja


Ystävänpäivästä ja Seijasiskon silloin heittämästä haasteesta tehdä turvaleluja Oulun Ensi- ja turvakotiin on kulunut reilu kuukausi. Kotikuntani Asukastuvan käsityöpiiriäisetkin ottivat haasteen vastaan. Perjantain käsityöryhmässä ihailimme yhdessä runsasta "satoa".


Varaamamme keräyslaatikko käy jo pieneksi, isompaa tarvitaan.On nalleja, on pupuja, on kissoja, on unirättejä...  Joku on lahjoittanut nukenkin. Siinä ne pötköttävät pöydällä kaikki perjantaihin mennessä tulleet. Paljonkohan saamme kokoon, kun aikaakin on vielä reilu kuukausi. Ja näitä on niin mukava tehdä.Jokaiseen leluun liitettiin myös kortti, johon lahjoittaja voi halutessaan kirjoittaa nimensä.
12 kommenttia:

 1. Voi kun paljon ihania leluja ja niin kauniit saatesanatkin. :) Ilo tulla leluja hakemaan sitte huhtikuun lopulla. :)

  VastaaPoista
 2. Voi, miten paljon lämpimiä ajatuksia ja turvaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana keräys, kivoja leluja, varmasti on jokaisen antajan ja saajan mieli hyvä.

  VastaaPoista
 4. Paljonpa on tullut jo ihania leluja keräykseen :)

  VastaaPoista
 5. Tulipa mieleen , että jos haluaa osallistu keräyksen arvontaan niin laitta leluun kiinni tekijän etu- ja sukunimen niin on mukana arvonanssa, jossa siis palkintona virnvillakerä ja kaksi kerää Socki-sukkalankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, minäpä yritän viedä tietoa tekijöille, mutta en tiedä tapaanko heitä ennen kuin silloin, kun tulet hakemaan näitä.

   Poista
  2. Kun tulen niin siinähän ehtii tehdä valmiit arpaliput ainakin niille , jotka ovat paikalla silloin. :).. eli ei tarvitse kiinnittää niitä erikseen leluhin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.