Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

SytomyssyjäKävin lauantaina lankaostoksilla Oulun Lankamaailmassa, kun myivät mukavaan hintaa mm. sukkalankoja, joita uskon tarvitsevani tässä alkaneen syksyn ja tulevan talven aikana.


 Samalla sain mukaani nämä 17 kaunista sytomyssyä OYS:aan toimitettavaksi.  


Tulipa siinä mieleeni, että edellisetkin myssyt taitavat olla esittelemättä täällä. Siispä rupesin katselemaan kuvia ja vertailemaan niitä jo esiteltyihin myssyihin. Löytyihän niitä esittelemättömiä!  


Alkukesästä Kempeleen Asukastuvalta haetut myssyt, jotka olen jo vienytkin OYS:aan syöpäpolille.


Tyttären Lankamaailmasta elokuussa hakemat myssyt, joissa oli...

...punaista ja keltaista...


...sinistä ja vihreää.

Se. miksi aina esittelen saamani sytomyssyt ja -sukat täällä, johtuu siitä, että lahjoittajat ovat kertoneet seuraavansa, milloin omat lahjoitukset ilmestyvät tänneLankapirttiin. Se on ikään kuin merkki siitä, että lahjoitus on menossa kohteeseensa.

Lämmin kiitos jokaisesta myssystä niin tekijöille kuin keräyspisteille Oulun Lankamaailmaan ja Kempeleen Asukstuvalle!Haluan myös esitellä erikseen yhden myssyn sen kivan mallineuleen takia. On ainakin minulle uusi malli, joka houkuttaa. Aion kokeilla joskus, saisinko itsekin samantapaisen myssyn aikaan. Jos tekijä näkee tämän, niin kerro kommentilla tai meilillä, saako ideaasi käyttää.6 kommenttia:

 1. On siinä taas myssy poikineen. Tuommoisen punaisen ottaisin jos olis tarvetta =)

  VastaaPoista
 2. Melkoinen kasa myssyjä ja kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, näitä kasoja on mukava saada ja viedä sairaalaan.

   Poista
 3. Valtavasti kauniita myssyjä ja kyllähän tarvitsijoita on. Minä en enää myssyjä neulo. Minulle tuli kammo,kun itse sairastin syöpää ja siellä sairaalan osastolla näin monilla loppusuoralla olevilla myssyjä päässä.Minua alkoi kammoksuttaa myssyt,enkä oikein vieläkään ole päässyt siitä ylitse. Ajattelin,että minä laitan huivin päähäni ja peruukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intsu, monenlaisia tunteitahan syöpä saa aikaan ihmisille, yleensä ikäviä, eikä niistä ole helppo päästä yli. Sinä kuitenkin parannuit siitä, jos olen ymmärtänyt oikein.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.