Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 23. syyskuuta 2008

Kissamainen Nice Blog-tunnus

Tunnustusta satelee Lankapirttiin! Nyt sain Tupunalta tällaisen kissamaisen tunnustuksen blogilleni.
Kiitos sinulle virtuaaliystäväni niin tästä tunnuksesta kuin täällä Blogistaniassa kehkeytyneestä ystävyydestämme (voi kai niin sanoa!?)! Tupuna antoi tämän tunnuksen viidelle blogille, joissa hän säännöllisesti vierailee. Lämpimät kiitokset sinulle Tupuna niin näistä säännöllisistä vierailuista Lankapirtissä kuin myös erityisesti kommentoinnista jokaisen visiittisi yhteydessä. Se ilahduttaa suuresti ja olen pyrkinyt ottamaan sinusta siinä mallia.

Jo viikko sitten sain samaisen tunnuksen Nnalta Langanluonti-blogista. Kiitos siitä Nnalle, jonka kanssa olemme tutustuneet hiljattain muistaakseni Sukkasadon merkeissä. Tunnuksen sain häneltä uutena blogituttavana. Silloin en jatkanut tunnusta eteen päin vaan teen sen nyt samalla.

Nyt minulla on sitten se tunnuksen saajan hankalin vaihe, eli pitäisi jatkaa tämän antamista viidelle blogille. Paljon on hyviä blogeja (laskin hetki sitten seuraavani säännöllisesti yli 100 blogia), jotka kaikki ovat ansainneet tämän. Taidanpa nyt antaa tämän tunnuksen Nnan tapaan viidelle blogille, joihin olen tutustunut vasta viime aikoina, ja ne ovat seuraavat:

Teisan Lapasesta karannut

Marjon Ruusupuu

Sannin Lapaspaja

Tiina S:n Tinniinan puuhanurkkaus

Eilan Vyyhdin viemää

ja kaikkein tuoreimmalle tuttavuudelleni blogille Mellen ja mun tildailut, johon olen vasta tänään löytänyt tieni.Ja näiden kaikkien lisäksi myös jokaiselle bloggaajalle, joka vierailee Lankapirtissä ja lukee tämän. Olkaapa hyvät!


Kaikille ihanaa aurinkoista syksyä!

Edit klo 20.25: Meillä kun ei nuukailla, niin annankin tunnustuksen kuudelle! Heh heh!!!

7 kommenttia:

 1. Hiphei! Hauskaa että löysit meidät. Nöyränä kiitämme ja kumarramme :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Karvisesta, se ilahduttaa! Nappaan sen mukaan varmaankin viikonloppuna, kun seuraavan kerran päivitän blogiani. Pääsit illalla heti eka vierailuni jälkeen suosikkeihin, sinulla on lämminhenkinen blogi!

  VastaaPoista
 3. Herre guud, kiitos paljon tunnustuksesta kera Karvisen! Jotenkin tuntuu, että olen täällä blogissasi joskus vieraillutkin, mutta nyt täytyy tutustua kyllä tarkemmin. Mukavaa syksyn jatkoa synkistä uutisista huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Karvisesta! Kyllä ne sukat nyt muuten varmaan onnistuu

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoistasi joista olen samaa mieltä kanssasi :)

  VastaaPoista
 6. Iso kiitos Karvisesta, tunnustus ilahdutti kovasti! Ja toinen kiitos, kun johdattelit Jules -sukkamallin jäljille. Ovat tosi mukavan näköiset ja miehille passelit sukat. Toivottavasti joskus saan itsekin tuon malli puikiolle, mutta pitää ensin vaatettaa jälkipolvi ja vähän itseänikin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.