Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 12. syyskuuta 2008

Toinenkin perillä

Nyt tuli viesti, että toinenkin PIF-lahjani on päässyt perille ystävälleni Marleenalle. Tämä toinen lahja ei ollutkaan kudottu vaan ommeltu. Ompeluhan on vanha rakkauteni ja harrastukseni, mutta sitä tulee nykyään kovin harvoin tehtyä. Hyvä kun saan vaatteiden korjaukset tehtyä ja verhojen käänteet ommeltua. Mutta kun totesin itselle tehdyssä ranneroikottimessa parantamisen varaa, niin päätin tehdä saman tien toisen paremman ja antaa sen PIF-lahjana ystävälleni (ystävä ihan oikeassakin elämässä). Arvelin nimittäin, ettei hänellä ole sellaista ennestään ja tiedän hänen tikuttelevan autossa, kun ajelevat tuon tuostakin Rovaniemeltä Helsingin seuduille. Joten käyttöä tälle on tiedossa!


Tässä tämä roikotin roikkuu sisällään samat lankavyyhdit kuin omanikin kuvassa aikoinaan. Pussin materiaalit ovat samat kuin omassanikin eli kankaat ovat samoja ostokankaita ja somisteen pitsinä ja helminä olen käyttänyt Papilta saamaani arpajaisvoittoa.Lähikuvassa roikottimen pitsillä reunustettu ja helmikukkasella koristeltu tasku. Kuvassa näyttää, että tasku on muotopuoli ja kukkanen toisessa laidassa, mutta se on vain harhaa.


Ja vielä lähikuva helmistä tehdystä kukkasesta. Tämä oli muuten ensimmäinen helmityöni. Vielä minulla noita helmiä on jäljellä, joten jotain saatan niistä vielä tehdäkin, mutta ehkä pitäisi paneutua aiheeseen paremmin.

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno ja ihana roikotin:) Kyllä saaja on varmaan mielissään.

    VastaaPoista
  2. Kiva roikotin.
    Laitoin rullareunasta tekstiä blogiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.