Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 4. syyskuuta 2008

Tuulisen päivän iltaa

Taas on päivä lipsahtanut melkein huomaamatta. Tänään oli kyllä kovasti tuulinen päivä, sen kyllä huomasi. Me kun asumme mäntykankaalla, niin kuivaneita neulasia putoili puista niin pihalle kuin terassin lattiallekin oikein kasapäin. Pelastimme myös tuulesta pienen lasten teltan, jonka tuuli iloisesti riepotteli pihallemme. Siinä oli tukikepit vielä paikoilleen. Eikä teltta ollut ehtinyt mennä rikkikään, vaikka hurjan näköistä kyytiä se sai. Autotallin seinustalle tuulensuojaan sen sitten kivien avulla ankkuroimme odottamaan mahdollista etsijää. Ja tulihan se eräs rouva läheisestä rivitalosta muutaman tunnin päästä. Oli kuulemma parvekkeelta tuuli napannut teltan mukaansa.

Olen minä tehnyt tänäänkin käsitöitä, kuinkas muuten, mutta niistä ei vieläkään tämän enempää, kun ne ovat niitä toistaiseksi salassa pidettäviä.Huomenna on tarkoitus lähteä taas mökille, viivymme siellä muutamia päiviä ja palaamme alkuviikosta. Sukkalankoja tuossa jo katselin mukaan otettavaksi niiden salaisten lisäksi, kun uskon saavani ne salaiset valmiiksi aika pian. Langoistahan se pakkaaminen aloitetaan, muut tavarat ehtii sitten lähtiessä napata mukaan.

Ja kun minä olen edelleen sitä mieltä, että kuvaton päivitys on aika ankea, niin kaivoin tuolta vanhoista kuvistani pari tähän. Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla on käsitöitä esittelyssä.
Tämä on meidän huomisen matkamme päämäärä, siis meidän mökkimme siellä Kainuun korvessa. Pääsee sinne sentään autolla perille, että ei se aivan niin korpea ole.


Tämä paikka on aika lähellä mökkiä. Tunnistaako joku paikan?

Edit 9.9.08: Teisa tunnisti paikan oikein, Suomen korkein luonnonvarainen vesiputous Hepoköngäshän siinä kuohuu. Lisää kuvia esim. täällä.

5 kommenttia:

 1. Ihastuttava mökki, ja komeat on maisematkin! Varmasti rauhoittavaa olla siellä :)
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Olisko Hepoköngäs? Mukavaa mökkeilyä!

  VastaaPoista
 3. Hyvää mökki viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Teisa tunnisti oikein, Hepoköngäshän siinä kuohuu.

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihana paikka! Tuollaiseen kun pääsisi vähäksi aikaa oleilemaan..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.