Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 18. syyskuuta 2009

Ei mitään valmista


Hiljaiseloa on ollut täällä Lankapirtissä viime päivinä. Ei ole mitään esiteltävää nytkään, ei. Käsityönä minulla on menossa verhon virkkaus ja se etenee sen verran hitaasti, ettei valmista tule aivan käden käänteessä, vaikka vain ihan pienen verhon teenkin. Hetki sitten kyllä printtasin uuden sukkaohjeen, jonka meinaan panna puikoille huomiselle automatkalle. Mutta molemmista töistä sitten lisää, kun ovat valmiit. Saapa nähdä, kumpi valmistuu ensin verho vai sukat.


Näistä minä tykkään! Ja olen saanut ihailla niitä jo yli puoli vuotta! Helmikuussa nämä santut ostin ja kerroin niistä täällä jo silloin. Ovat kukkineet koko ajan, parhaillaan kukat muodostivat komeat pallot tuolla meidän keittiön ikkunalaudalla. Ja väliin ovat olleet tuossa pöydälläkin. Muistaakseni Eila osti samoja kukkia, mitenhän ne ovat siellä päin Suomea kukoistaneet.


Tuplalapasten ohjetta odottaville tiedoksi, että en ole unohtanut lupaustani. Ohjeen kirjoittamisessa tuli vain takapakkia, kun Blogger temppuilee ja hävittää minun raapustuksiani. Niin minulla ei tietenkään ollut mitään osuutta asiaan! *VIRN!* Vahingosta viisastuneena käytän muita tapoja seuraavalla yrittämisellä.


Aurinkoista syysviikonloppua kaikille ympäri Suomenmaan!


12 kommenttia:

 1. HYvin on kuakt kestäneet ja akuniita ovat!
  Meille on tulossa vieraita, eli tutuja viikonlopuksi. Jälkeläinen ja lapset, eli täällä leikitään viikonloppu.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista viikonloppua myös Lankapirttiin! Meillä oli aamulla pakkasta, ihanan raikas ja syksyinen ilma. Mutta pitänee pistää vauhtia puikkoihin että saan sukat valmiiksi - että voin aloittaa lapasten tehtailun. Esikoisen omat ovat auttamatta liian pienet ja omia ei ole ollutkaan (nyt tarkoituksena tehdä sekä lapaset alle että tumput huovuttaa päälle.. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi..

  VastaaPoista
 3. Santtusi ovat tosi komeita!

  Hyvää viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat:) Oliko se uhkailu ja kastelu kukkien kukinnan salaisuus?;DDD
  Ensi viikkoa odotellaan!

  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja kaunista viikonloppua! Kauniita santtuja ja kestäviä:)

  VastaaPoista
 6. Hiljaiselon voi varmaan ottaa myös levon kannalta - aikaa latautumiseen ja uusien asioiden synnyttämiseen. Verhon virkkaus antakoon sinulle ideoita; varsinkin kun silmät saavat iloita noin hehkeistä santuista :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa viikonloppua!

  Mie en oo koskaan ollut oikein santtujen kaveri, kun ne eivät ole oikein innostuneet kukkimaan mun asunnossa. Annoin omani pois ja olen keskittynyt ihan muihin kukkiin.

  VastaaPoista
 8. Apuva, miten sulla noin hyvin kukkii?!?! Minun santut lopettivat kukkimisen jo hyvissä ajoin kesän alussa ja ovat mököttäneet siitä lähtien. Yksi tosin tytön huoneessa kukkii ihan kiitettävästi. Viime viikolla ostin lannoitepuikkoja niihin, jospa innostuisivat vielä!
  Ensi viikonloppua odotellen...:)

  VastaaPoista
 9. Kauniin värisiä kukkia!
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Nätisti kukkivat. Minäkin olen vähän huonosti saanut kukkimaan omani. Sitä minä ihmettelen, että orkidean kukat kestävät monta kuukautta. Saas nähdä kukkivatko enää toista kertaa. Kun en tiedä noista orkideoitten multajutuista, mitä niille vaihdetaan jos vaihdetaan.

  VastaaPoista
 11. Kas,kas santtuja:D Kyllä voi minkähänlaisen puheen noi kukat ovat kuulleet,kun noin hienosti kukoistavat:D

  VastaaPoista
 12. Mammutti: Teilläpä taisi olla iloista vilskettä viikonloppuna! ;)

  Mrs.Marple: Viikonloppu vierähti mukavasti vaikkei aurinkoa kovin paljon näkynytkään! ;) Vaikka on vielä lämmintä, niin pian tarvitaan villasukkia ja lapasia varsinkin pienille ihmisille, joten puikot vain liikkeeseen. :)

  Tupuna: Minustakin nämä santut on komeita vielä puolen vuoden kukkimisen jälkeen! ;)

  Villa Lankala: Hei sinähän alat oppia!!! ;DD Joo uhkaillaan ja otetaan mukaan matkoille! ;DDD

  Ensi viikonloppua odottelen minäkin! :)

  Marjut: Kiitos! :)

  Pirle: Kiitos kauniista sanoistasi! :)

  Tess: Ei minullakaan santut ennen kukkineet, mutta sitten kerran uhkailin niitä. Sanoin, että jos nyt ette ala kukkia, niin syksyllä lennätte ulos! Ja siitä asti minun santut ovat kukkineet. Uudet tulokaatkin! ;DD

  Eila: Muistitkohan sinä uhkailla noita santtujasi silloin keväällä! ;DD

  Joo viikonloppua odottelen minäkin! :)

  Irina: Kiitos! :)

  Pirena: Kiitos! Paranisikohan sinunkin kukkiesi kukkiminen, jos uhkailisit niitä ulosheitolla, ellei ala kukkia ilmestyä! ;D Minulla se on tehonnut ainakin santtuihin. ;DD

  Intsu: Kyllä taisi näidenkin kukkien korvat kuumottaa punaisina sitä puhetta kuullessaan!!! ;DDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.