Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Joulunhenkeä ilmassaJoulu lähestyy, se on jo parin viikon päästä. Joulun tunnelma alkaa hiipiä varmaan meidän kaikkien mieleen. Myös minun, joka mielestäni suhtaudun siihen kovin maltillisesti ja hössäämättä. Joulua toki vietämme, mutta meidän joulumme on sellaista rauhallista perheen yhdessä viettämää aikaa.


Jouluista mieltä tuo myös tämä Mallilta saamani tunnustus, jonka on tehnyt Misty. Kiitos molemmille tästä herkän kauniista enkelistä, joka nimensä mukaan tuo joulun henkeä.
Mistyn laatimat ohjeet tunnustukselle: Anna tämä tunnustus heille, joille haluat toivottaa joulumieltä, enkelten suojaa ja Hyvää Joulua!
1.Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2.Linkitä blogiin, jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa), joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.Misty ohjeen mukaan tunnustuksen siis voi antaa kaikille, joille haluaa toivottaa joulumieltä, enkelten suojaa ja hyvää joulua. Ja minähän haluan toivottaa sitä kaikille, kaikille ihmisille kautta maailman. Siksi haluan antaa tämän tunnustuksen jokaiselle blogissani vierailevalle, joten en nimeä ketään erikseen enkä linkitä kenenkään blogiin, mutta jokainen napatkoon tämän mukaansa. Halutessaan voi liittää blogiinsa tai pitää ihan omanaan julkaisematta tätä.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.