Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Tunnustus

Blogistanian yksi hauska tapa on jaella tunnustuksia kaikille kivoille, ihanille, upeille blogeille. Adjektiivi tuossa blogin edessä tosin vaihtelee, mutta aina se on positiivinen. Ja tunnustuksella on ymmärtääkseni tarkoitus ilmaista, että pitää jostakin blogista ja ilahduttaa kanssabloggaajaa.  Tunnustuksia liikkuu aika paljon ja usein, milloin minkinlaisia.  Viime aikoina on jaettu tunnustusta The Gorgeous Blogger ja sellainen tupsahti viime viikolla tänne Lankapirttiinkin.


The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.  

Minulle tämän tunnustuksen antoi  Katjuksa, jonka tiedän seuranneen Lankapirttiä ainakin viime kevään sytomyssykaudesta asti.  Silloin tutustuimme ensin virtuaalisesti ja sitten tapasimmekin syksyllä Oulun käsityömessuilla.  Kiitos Kati sinulle tästä!Ja sitten ne viisi kysymystä ja vastaukseni niihin:

1. Milloin aloitit blogisi?
  Tammikuun 12. päivänä 2008

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
 Tarkoitukseni oli alun alkaen tehdä pelkästään päiväkirjanomainen käsityöblogi, mutta jo alussa 
  anoin itselleni luvan  "höpistä kaikkea muutakin, mitä mieleen juolahtaa".

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
  En pidä blogiani mitenkään erityisenä muihin verrattuna, ihan tavis tämä taitaa olla.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
  Olin jo pitkään seurannut blogeja, pääasiassa neuleblogeja.  Viihdyin hyvin niiden ihanan inspiroivassa maailmassa.  Ja kävi niin  kuin monelle muullekin: tuli halu saada omakin blogi.  Mutta vähäsiten ATK-taitojeni takia en uskaltanut ryhtyä toimeen ennen kuin tytär ilmottautui halukkaaksi avustajaksi.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin saada tänne parempia valokuvia ja muutenkin voisi ehkä ulkonäköä muuttaa jonkin verran, mutta sisältöä ja kirjoitustapaa en ainakaan suunnitele muuttavani.  Ne ovat mielestäni itseni näköiset ja saavat sellaisina pysyäkin.  Jos minä muutun, niin muuttukoon sitten blogini sisältökin.  


Nyt sitten se hankalin asia näiden tunnustusten saamisessa, se edelleen jakaminen.  Tunnustuksen arvoisia bloggaajia on kyllä pilvin pimein, mutta osatapa valita niistä vain viisi.  Kaikki ne yli 200 blogia, jotka olen listannut seurattavikseni, olisivat tämän ansainneet.  Tällä kertaa annan kuitenkin tämän tunnustuksen seuraavin perustein: 1. olen tuntenut bloggaajan vasta suhteellisen lyhyen aikaa ja 2. tietääkseni hän ei ole saanut tätä tunnustusta muilta. Ja he ovat seuraavien blogien pitäjät


Olkaapa hyvät!

Ja lopuksi vielä kerran kiitokset Kajuksalle!


4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi mukava blogi ja ihan erityinen Sinun oloinen.:)Kiva muuten kun huomioit tuon Ouskun noissa jaoissani.:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta!!! Blogissasi on aina mukava piipahtaa!

  VastaaPoista
 3. Herranen aika! Tulipa tämä tunnustus ihan kyllä puuntakaa! En todellakaan odottanut moista, mutta kiitos kovasti!

  t. Ousku delffi.vuodatus.net - blogista

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.