Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 18. elokuuta 2011

Makeaa mahan täydeltä

Täältä on taas mökkeilty ilman tietsikkaa. Eilen illalla kotiuduttiin ja tänään vasta huomasin Mammutin muistaneen minua makealla tunnustuksella, kiitos, kiitos siitä!  Aina tällaisten saanti ilahduttaa mieltä, vaikka näitä aika paljon kiertelee täällä Blogistaniassa ja osuu itse kunkin kohdalle aina silloin tällöin.Tunnustuksen myötä tulee kertoa itsestään seuraavat kolme asiaa

1. Lempiväri:
 Vaatteissani suosin sinistä ja tiettyjä punaisia sävyjä, mutta muuten lempivärini määräytyy paikan ja tilanteen mukaan.
 
2. Lempiruoka:
Jaa tämä onkin aika vaikea, kun pidän niin monista ruoista. Sanotaan nyt vaikka pihvi hirvenlihasta omaan tapaani ja keitettyä parsakaalia lisukkeena.  Ja jos oikein herkutellaan, niin jälkiruoaksi panna cottaa.  Onpa hyvää, vaikka itse sanonkin.
 
3. Minne haluaisit matkustaa:
Voisin vastata Mammutin tapaan, että Lankakauppaan tietenkin, kun Lumoava Lanka on muuttanut uusiin tiloihin ja en ole siellä vielä ehtinyt poiketa. Toisena kiinnostavana matkakohteena tuli mieleeni Indonesia, jossa otettuja  matkakuvia olen tässä hiljattain saanut ihailla. Mutta näistä kahdesta kohteesta tämä jälkimmäinen jäänee haaveeksi, joten matkin Mammuttia tässäkin asiassa.


Nyt onkin tunnustuksen saamisen hankalin kohta, kun tunnustus tulee jakaa edelleen kolmelle blogille.  Makeita blogeja on runsaasti, joten valinta on vaikea.  Mutta annan tämän nyt ilman perusteluita kolmelle sattumanvaraisesti mieleeni tulevalle blogille, joille en muista aiemmin tunnustusta antaneeni.  Ja ne ovat
Piironki-blogiin Päivikille,
KristiinanSilmukoiden Kristiinalle, olkaapaa hyvät!


3 kommenttia:

 1. Kiitos aikaisemmin kesällä julkaisemastasi lierimyssyn ohjeesta! Virkkasin sellaisen heinäkuun alussa ja kovassa käytössä on ollut. Blogiin vain ovat nuo kesäneuleet jääneet ihan kokonaan päivittämättä. Käytin lankana pellavanväristä Kotiväkeä, jotta lakki sopi mahdollisimman monenväristen vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Kopioin sen tässä joku päivä eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. KIITOS tunnustuksesta! Kunhan saan aivoni tietsikan kanssa yhteensopiviksi niin teen tällekin asialle jotain.
  Paljon olet taas sytomyssyjä saanut/välittänyt yms. Kauniita ovat ja niin siistiä käsityötä, kivoja malleja, uusiakin taitaa olla.
  Hyvää syyskuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.