Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 8. elokuuta 2011

Sukkasatoon voi ilmottautua

Syksy se saapuu ja sadonkorjuuaika!Sukkasatoa kootaan taas syys-lokakuun ajan.  Lähdethän sinäkin mukaan, niin tehdään yhdessä kasapäin sukkia ja muita käpälänlämmittiä.  Minä ilmottauduin jo.  :)  Ilmottautua voi 28.8 asti.


17 kommenttia:

 1. Olipa mukavaa, että saatiin kuitenkin tälle syksyllekin Sukkasato. En ole vielä ehtinyt ilmoittautua, mutta lähden mukaan joka tapauksessa. Tässä on vielä aikaa suunnitella sukkakohteita ...

  VastaaPoista
 2. Minä olin jo päättänyt ennen uuden emon löytymistä, etten satoile tänä syksynä.
  Jos sitten jonkun parin neuloisin ihan vain tavan vuoksi...

  VastaaPoista
 3. Heleena: Joo, vielä ehtii hyvin ilmottautua. :)

  TeSa: Kiva, kun muutit mielesi! ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kauheeta, en ole ennen tälläiseen ilmoittautunut, mutta jos aloittaisin yksillä vauvan sukkasilla mukaan. Ei tule omalle vaavelille, vaan hyvän ystävävän kummipojan tulevalle pienokaislle. Tyttövaavelin pitäisi syntyä 29.syyskuuta. En tiedä teidän sukkaprojektin säännöistä mutta kelpaanko tuolla ajatuksella mukaan?

  VastaaPoista
 5. Maiju: Tervetuloa vaan mukaan! Kaikki halukkaat pääsevät mukaan eikä ole mitään vaatimuksia, paljonko ja minkäkokoisia sukkia pitää tehdä. :)

  VastaaPoista
 6. Tuntuupa hassulta ja haikealta seurata sivusta tämän vuoden sadonkorjuuta! Mutta olen iloinen, että saan nyt vetää lonkkaa, ja olen iloinen, että Marelo lupautui hoitamaan homman. <3

  VastaaPoista
 7. Olipa hyvä, että kirjoitit tästä, niin minäkin huomasin ilmottautua. Olis kyllä harmittanut, jos olisin jäänyt ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 8. Minäkin ilmoitauduin äsken. Kiva lähteä taas mukaan!

  VastaaPoista
 9. Kiva kun saatiin Sukkasato tänäkin vuonna. Todennäköisesti sukka poikineen synt5yisi muutenkin. Mutta on niin kiva seurata muiden sukkailua. Kiva kun jaksavaisia emoiksi.

  VastaaPoista
 10. Ilmottauduttu ja nappaan tästä napinkin mukaani. Onnea apuemon hommiin!!:)

  VastaaPoista
 11. - En osallistu tänä vuonna sukkasatoon, syynkin tiedät ja taitaapa tietää moni muukin. Sukkia kyllä teen entiseen malliin remurinnoin.
  - Viime vuonna tulin nuoruuden innoissani luvanneeksi lahjoittaa sukkasatoon jonku palkinnon, ilmoittelen sen, kunan saan mietittyä. (Kato, siinäkin on oma hommansa, heh.)
  Tuohon edelliseen postaukseen:
  - Vähänkait mua hävettää:
  Noin hienon myssyn olet taas värkännyt ja tuo antenni on hyvä, teen sen seuraavaan myssyyn nyt kun tuota lankaakin on siunaantunut.
  - Muistutus syto-myssyistä oli kans hyvä.
  - Tuota "Mustasilmäsusanna-tautia" oli jo viime kesänä. Meillä ei ole enää tänä kesänä, kun nyt silläpaikalla kasvaa nurmikko.
  - Meillä lähti kans kirsikka-puu samaan paikkaan kuin teidän omenapuu. Silläkinpaikalla kasvaa kans nurmikko. Minulla on sama "sairaus", kun sinullakin: Tykkään kyllä kauniista puutarhasta, mutta en viitsi tehdä sille muuta kuin kastella ja lannoittaa.
  -t-

  VastaaPoista
 12. Kaisa: Meitä on monia, jotka iloitsevat Marelon lupautumisesta emoksi ja suovat sinulle leppoisan syksyn sivusta Sukkasatoa seuraten. :)

  Sude: Juuri sinuakin minä ajattelin muistuttaa asiasta! ;D

  Villiviini: Kiva, kiva! :)

  IsoGnu: Tosi on, että sukkia syntyisi kasa päin muutenkin, mutta jotenkin sen kasan kasvattaminen on mukavampaa yhdessä. :)

  Seijasisko: Kiitos! :)

  Taina: On meitä kaksi hyvää puutarhuria! ;D Mutta onneksi viitsitään tehdä näitä käsitöitä sentään. :)

  VastaaPoista
 13. Juu mukana ollaan =)Lankavarastoa pikkuhiljaa täydennän jotta saa sitten rauhassa sukkia tehdä.

  VastaaPoista
 14. Minäkin kokeilen nyt tätä sukkasatoa. Sukillehan on aina käyttöä ja niitä on helppo tehdä seurassakin höpistessä.

  VastaaPoista
 15. Olen ollut pitkään pois blogimaailmasta,mutta nyt palattuani taas linjoille,huomasin sukkasatoon ilmoittautumisen olevan käsillä.Toivottavasti mahdun vielä joukkoon.- Hyvää loppukesää Sinulle myssyilyn ja sukkailun merkeissä.(:

  VastaaPoista
 16. Nina, Anitta, Auli ja Famu: Kiva, kun tekin kaikki olette mukana! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.