Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 12. tammikuuta 2012

Neljä kivaa vuotta

Kiitos ja virtuaalihalit sinulle lukijani!


Tänään klo 15.07 on kulunut tasan neljä vuotta, kun julkaisin ensimmäisen kirjoitelmani tänne Lankapirttiin.  Kirjoitin otsikolla Alku aina hankalaa. Niinhän se usein tahtoo alku olla ja niin se oli tuolloinkin, mutta niin siitä selvisin tyttären avustuksella.  Nyt 725. postausta julkaisseena voin sanoa olevani jo aika "tutuilla vesillä".

Nämä vuodet ovat olleet rikkaita. Niihin on mahtunut täällä Blogistaniassa paljon uutta ja outoa, jota en olisi kohdannut ilman blogimaailmaa.  Olen mm. löytänyt paljon uusia ihania blogeja, saanut monia ystäviäkin, löytänyt uusia kivoja malleja käsitöihini ja oppinut uusia tekniikoitakin.  Olen saanut olla mukana monissa eri projekteissa ja jopa yhtä perustamassakin (Sytomyssykampanja). 


Kiitos tästä ajasta teille ihanille blogini seuraajille!  Kävijälaskurin asensin helmikuussa 2008 ja sen raksutusta olen seuraillut varsinkin näin vuosipäivinä ja tällaisia lukemia se on näyttänyt:
1. vuosipäivänä n. 21000,
2. vuosipäivänä n. 74000,
3. vuosipäivänä n. 150 000 ja
nyt 4. vuosipäivänä  liki 240 000.


Monet teistä jaksavat kommentoida ainakin silloin tällöin. Ilman teitä tuskin tämäkään blogi olisi niin innostava ja mieluinen minulle.  Iso Gnun sanoja lainaten "Te olette suola tässä keitossa! Ilman teitä ei olisi makua."  Näinhän se on.


Vuosipäivän tienoissa katsotaan usein niin menneeseen kuin tulevaankin.  Niin tein minäkin ja mietin, haluanko jatkaa blogin pitämistä ja millaisen blogin pitämistä.  Päädyin jatkamaan ihan samoin kuin aikaisemminkin, siis ihan fiiliksen mukaan mennään vastakin. Siis bloggaan samoin kuin teen käsitöitänikin.  Joten ei ole mitään muutoksia näköpiirissä Lankapirttiin. Ei ainakaan kovin pian.  Noo, ehkä ulkonäköä voin vähän muuttaa.  Kaikki ovet pidän kuitenkin avoimina.

P.S.  Tulin vielä sanomaan, että nyt ei pidetä arpajaisia merkkipäivän johdosta, mutta kenties ensi vuonna 5v-merkeissä.


33 kommenttia:

 1. Onnea 4-vuotiaalle! Sinulla on ihanan elämänmyönteinen blogi :)

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea! Upea blogi sinulla onkin, mitä sitä suotta tyyliä muuttamaan :)

  Vaikka sanotaanhan sitä että vaihtelu virkistää, mutta liian suuret muutokset voi kyllä latistaakin.

  Menestystä myös tuleville vuosille!

  VastaaPoista
 3. Paljon, paljon ennea 4-vuotiaalle!
  Olet saanut paljon aikaan niin käsitöitä,kuin hyvää asiaakin näinä vuosina!
  Minä jäin nyt sitten syto-myssy-koukkuun tällä kertaa- ELi kun jalka ei salli liikkeellä oloa (vieläkään), niin kudotaan sitten myssyjä. Tuon kauniin Ystävänpäivä-napin saan käsittääkseni kopsatata blogiini.
  Terveisiä etelän räntäsateesta!

  VastaaPoista
 4. 4 vuotta on jo ihan kunnioitettava ikä blogille, ONNEA ONNEA!!

  VastaaPoista
 5. Onnea vaan 4-vuotiaalle ja jatka samaan malliin; täällä on aina mukava käydä.

  VastaaPoista
 6. Onnea blogillesi. Jatka vain samaan malliin, hyvää jälkeä on! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea 4-vuotiaalle! Mukavaa kun jatkat samaan malliin.

  VastaaPoista
 8. Virtuaalihalit ja Onnea blogin synttäreille!

  VastaaPoista
 9. Minä jo kerkesin säikähtää, että sinäkin meinaat lopettaa :)Jotkut vanhat tutut näkyy niin tehneen. Sinut olen tuntenut täällä varmaan jo sen 4 vuotta ja aika "tutuiksi" ollaan tultukin. Jatketaan me sinnikkäästi ja annetaan toisten hypätä kelkasta. Onnea ja pitkää ikää sinunkin blogillesi !

  VastaaPoista
 10. Onnea 4-vuotiaalle. Kiva piipahtaa täällä.

  VastaaPoista
 11. Paljon, paljon ONNEA 4-vuotiaalle elämänmyönteiselle blogillesi! :)
  Kiittäen ja kaikkea hyvää Sinulle toivotellen
  -Ritva-

  VastaaPoista
 12. Onnea! Säikähdin jo, että lopetat. Sinun myönteisyytesi on kantava voima mm. sytomyssyissä, joten jatka vain. Et voi pettä 120 lukijaa!!! Tietenkin, aikansa kutakin. On ollut kiva tutustua sinuun ihan livenä ja blogin kautta. Jatkoja nelivuotiaalle.

  VastaaPoista
 13. Onnea mukavalle 4-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 14. Lämpimät onnittelut ja pitkää ikää mukavalle blogille. :)

  VastaaPoista
 15. uudelta lukijalta onnea!!! hieno blogi onkin!! jatkan ehdottomasti lukemista :)

  VastaaPoista
 16. Oikein paljon onnea 4-vuotispäivän johdosta ja onnellista viidettä vuotta myös! Blogiasi on ilo lukea!

  VastaaPoista
 17. Heippa!
  Onnea 4-vuotiaalle! <3
  Ollaan taas reissussa. Nyt Hämeenlinnassa, odotellaan, että saadaan sähkömies mukaan ja sitten kohti Helsinkiä. Remppaa taas vähän eteenpäin ja takaisin kotiin. Ehkä alkuviikosta.

  VastaaPoista
 18. Kiitos kaikille teille, onnittelijat! Kyllä minulla varmaan on mukava bloggausvuosi edessäkin, kun näin ihanasti minua ja blogiani onnittelette. Olette ihania! ❤

  VastaaPoista
 19. Hei sinulle :D
  Onnea blogillesi. Käyn aina väliilä lueskelemassa kuulumisiasi.

  VastaaPoista
 20. Onnea blogillesi! Kiva, että jatkat - täällä on mukavaa käydä =)

  VastaaPoista
 21. Lämpimät onnittelut nelivuotiaalle! Kiitos ihanasta blogistasi-jonka herkun jätän ain viimeiseksi makupalaksi blogeja lukiessani. Tai jos on kiire, niin ainakin täällä käyn lukaisemassa.
  Tosi mukavaa, kun jatkat.

  VastaaPoista
 22. Onnea onnea kovasti 4-vuotiaalle, ihanaa että jatkat edelleen bloggaamista, käyn täällä usein vaikka en aina puumerkkiä laitakaan.
  Mukavaa alkanutta käsityövuotta sinulle!

  VastaaPoista
 23. Onnea 4-vuotiaalle ja kiitos perustamastasi sytö-myssykampanjasta sen mukana olen itsekin saanut monia mukavia ystäviä. Terv. Lea P.

  VastaaPoista
 24. Paljon onnea 4vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 25. Mukava kun jatkat! Täällä on avartavaa vierailla, koska jaat usein linkkejä ja vinkkejä moneen suuntaan. Onnea lämpimin ajatuksin :)

  VastaaPoista
 26. Onnitteluni! Säikähdin, että aiot lopettaa, mutta onneksi jatkat ja vielä samalla tavalla. Seuraan blogiasi, vaikka en aina kommentoikkaan. Kiitokset sinulle, kun jaksat esitellä ihania töitäsi ja taitojasi.

  VastaaPoista
 27. Onnea neljävuotiaalle blogistille!

  VastaaPoista
 28. Onnea onnea onnea ... blogillasi on innostava vaikutus! Olen ollut niin täpinöissä ja työn touhussa, että tämä postauksesi oli mennä ohitse! Blogisi on todella hieno!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.