Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 9. helmikuuta 2012

Sytomyssyjä OYS:aan


Vajaa viikko on enää aikaa ystävänpäivään ja...
... Sytomyssyjä ystävänpäiväksi -keräyksen päättymiseen.    Ensi maanantaina puolen päivän maissa haen käsityöliike Lumoavaan Lankaan toimitetut myssyt ja menen sen jälkeen luovuttamaan kaikki saamani myssyt OYS:aan Syöpätautien poliklinikalle.  Mutta ei hätää, jos et ehdi toimittaa myssyjäsi ajoissa.  Jatkossakin Lumoava Lanka ottaa myssyjä vastaan ja toimittaa ne sitten OYS:aan.  Myssyjen tarvehan jatkuu.Eilen kävin hakemassa Oulun NNKY:n käsityökerhon kokoontumisesta kerhon ahkerien naisten tekemät 23 myssyä.  Kyllä siellä nytkin suihkivat puikot ja virkkuukoukut paikalla olleiden noin kymmenen naisen niitä heilutellessa.  Tämä kerho tekee käsitöitä hyvätekeväisyyteen, osa töistä menee lahjoituksena ja osa myydään myyjäisissä tai paikan päällä osoitteessa Asemakatu 15.  Kerhoon vein edellisessä postauksessa esittelemäni lahjoituslangat, joista kerholaiset tekevät taas lisää sytomyssyjä.Kuvan 13 myssyä on tehty Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen Oulun osaston käsityökerhossa.  Kuvan sain sähköpostilla yhdeltä kerholaiselta.  Nämä myssyt on toimitettu eilen Lumoavaan Lankaan, jossa eilinen myssysaldo oli 51 myssyä.

Kiitos molemmille käsityökerhoille!  Näistä saa 36 ihmistä päänsuojaa ja edes hiukan iloa ja lohtua vaikean sairauden aikana.

Kiitokset myös MammaMyylle, joka kertoi täällä lähettäneensä OYS:aan 11 myssyä.2 kommenttia:

  1. En ole vielä ennättänyt lähettää omaa myssyäni. Olen jäänyt koukkuun villasukkiin. yritän kuitenkin postittaa sen myssyn sinulle, ja saat antaa sen eteenpäin :)

    VastaaPoista
  2. Kirsi: Joo, lähetä sitten, kun on sopiva hetki. Hyvin ehtii myöhemminkin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.