Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tunnusta ja myssyä pukkaa

Minä sain  jo aikaa stten Mammutilta tunnustuksen, joka on täällä Blogistaniassa lennellyt jo jonkin aikaa sinne ja tänne.  Aina nämä jaksavat ilahduttaa saajaa, niin nytkin, joten kiitokseni tästä lentäköön sinne Mammuttilaan.Haasteen saajan tulisi jakaa tunnutus omassa blogissaan edelleen 4-5. mieluisalle blogille, mihin muiden kannattaisi tutustua.  Mutta minä olen nyt niin tylsä ja saamaaton, etten rupea valitsemaan niin monista, monista mieluisistaa blogeista noita muutamaa. Minähän seuraan enemmän tai vähemmän aktiivisesti yli 200. blogia ja ne kaikki ovat mieluisia. Olisi melkoinen työ valita niistä muutamia, joten käytän sen ajan viimeistelläkseni omat sytomyssyni huomiseen luovutukseen.  


Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi -keräys alkaa olla päättymässä.Huomenna haen puolenpäivän tienoilla myssyt Luomoavasta Langasta ja sitten ajelen suoraan OYS:aan myssyjen luovutukseen. Jännää nähdä, paljonko myssyjä saadaan nyt kasaan kaikkiaan. Myssyjen kokonaisäärää saa veikatakin, mutta nyt ei palkita ketään muuten kuin kiitoksilla.
Kuvan myssyt toi Seijasisko perjantaina minulle OYS:aan toimitettavaksi.  Siinä on Seijasiskon itsensä tekemien myssyjen lisäksi Oulun Kansalaisopiston HyvääKäsilläTehdenKerholaisten myssyjä, kakkiaan 56 myssyä. 

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! 


2 kommenttia:

  1. On sinne taas kerääntynyt myssy poikineen, hyvä.
    Ihastelin tuota sinun huopahattuasi. Tosi hieno ja käy sinulle kuin piste i:n päälle. Onnittelut hattumaakarille onnistuneesta työstä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.