Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 19. helmikuuta 2013

Sitä sun tätä

Vielä haluan palata muistelemaan kanssasi hiukan ystävänpäivän sytomyssykeräykseen liittyviä asioita. Pari uutta uutiskynnyksen ylitystä on asian tiimoilta tullut tietooni.


Sain Keminmaaassa asuvalta entiseltä työkaveriltani tiedon, että Kemissä ilmestyvässä Lounais-Lappi -lehdessä on ollut pieni juttu Kemin Marttojen osallistumisesta keräykseen.


 Tänään posti toi minulle oheisen lehtileikkeen. Uutta minulle lehtileikkeessä on se, että Martat haastavat muut Lounais-Lapin alueen yhdistykset mukaan keräykseen.  Hyvä, hyvä!  Kiitos Kemin Martoille ja kiitos Kaisulle leikkeen lähettämisestä!Toinen uutinen koskee Kanta-Hämeen sytomyssykampanjaa.  Yle Uutiset uutisoi eilen otsikolla Syöpäsairas mies tahtoo mustan myssyn.  Sen jutun voit jutun täältä.
Kolmas asia koskeekin sitten avan muuta. Minä nimittäin sain eilen erityisen ihanan kommentin, vai mitä tuumaatte seuraavasta runosta.

"Matleena myssymaakari mainio,
mestari melkoinen!
Langoista laatii lakkeja
keristä kutoo kullekin
passelin päähän pantavan!"


Pirle sen oli minulle riimitellyt, kiitos, kiitos Pirle sinulle siitä! Olin ja olen edelleenkin haltioissani sen johdosta. Runo minulle, runo minusta, runo, jossa lienee hiven tottakin. Se havahdutti minut taas kerran huomaamaan, miten paljon kommentit ilahduttavat bloggaajaa. Sehän ei ole mikään uusi tieto, vaan jokainen blogia pitävä sen lienee huomannut. Tuskin olisi kovinkaan suuri joukko blogeja, jos ei olisi kommentteja. Kommentit tekevät bloggaamisesta sosiaaalisen tapahtuman, niiden välityksellä voidaan vaihtaa mielipiteitä asioista ja syntyy jopa ystävyyssuhteita, jotka putkahtavat tosielämäänkin.  Siksipä taas kerran haluan kiittää joka ainoasta kommentista, jonka olen saanut.  Ja vastavuoroisesti yritän itse lisätä kommentointiani blogeissa, joissa vierailen. Se on jostakin syystä tainnut vähentyä viime  aikoina.


14 kommenttia:

 1. Tuo teidän myssyprojekti on niin mahtava, ihmisiä, jotka pyuyteettömästi tekee hyvää heille joita sairaus koettelee. Ei voi kuin ihaille ajatella teitä. Olette mahtavia!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että kampanjat leviävät Marttoihin toivoakseni myös koko Suomen marttoihin!
  Sinun oma runosi on totta joka sana!
  Ihailen suuresti Sinua ja Seijasiskoa hienon asian edistämisessä. Kampanjan menestyminen on kiinni aktiivisista,innostavista ja kannustavista vetäjistä. Te jaksatte aina nöyrästi kiittää niitä, jotka ovat olleet kampanjassa mukana.
  Aina ei tule kommentoitua, vaikka ajatuksissaan ihailee. Hyvän ystävän tuntee käyneen, vaikka tämä ei olisi jättänyt näkyvää merkkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, nöyrä kiitokseni lämpimistä sanoistasi! <3 Kampanjan leviämistä koko Suoemeen toivon todella.

   Poista
 3. Hyviä sytomyssyuutisia:) . Mukavan ja niin passelin runon olet saanut.:) Minulla on kans kommentointi vähentynyt ja poden jatkuvasti vähän huonoa omatuntoa etten edes aina tule kommentoitua oman blogini uskollisimpiakaan kävijöitä vaikka blogeja kyllä säännöllisesti lueskelenkin. Sinuun blogiin on tosin tullut tavaksi kommentoida lähes joka kerta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, oletkin ahkerasti kommentoinut minulle, olen huomannut sen. :)
   Kävin tänään hakemassa ne lahjoituslangat, mutta en ole vielä ehtinyt tutkia niitä tarkemmin.

   Poista
 4. En minäkään aina kommentoi, vaikka päivittäin blogeja luenkin. Hauska juttu tuossa Ylen linkissä - myssy, joka koristeltu kaljatölkin klipsuilla ;) Hieno idea sekin. t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, se klipusmyssy onkin mainio idea. Varmaan moni ottaisi sellaisen heti, jos olisi tarjolla enemmänkin.

   Poista
 5. Olipas hyviä uutisia kerrakseen!

  Ihana runo <3

  VastaaPoista
 6. Hienoa juttu Martoilta!

  Kiva runo Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso gnu, nyt vain pidetään peukkuja, että monet yhdistykset ottaisivat Marttojen haasteen vastaan. :)

   Poista
 7. Ihan se runo on sinua kuvaava!
  Tuossa Kanta-Hämeen jutussa olevat HPK-myssyt on mun tekemiä. Olisi ollut pari mustaakin, kuten jutun otsikko antaa ymmärtää. Onhan se klipsumyssy musta, mutta niin kaunis se oli "elävänä" ;) Klipsureunus oli vielä pesua varten irroitettava. (Minä en edes ajatellut sitä miesten myssynä!) Ei ole mun! Mulla ei ole klipsuja :( Laukun tekisin.
  Tänään oli tullut osastolle paketti, jossa oli 52 myssyä ja 2 huivia, Helsingistä.
  Mahtava saldo teilläkin, kuten koko sytomyssykampanja! Kiitos sinulle, Matleena ja Seija-Sisko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli, olispa ollut kiva nähdä selkeämpi kuva siitä klipsumyssystä, mutta ehkäpä niitä tehdään lisää ja joskus saan nähdä. Hienoja olivat ne HPK-myssysikin, varmaan monille miehille mieleisiä. Saamme iloita taas hyvistä myssysaldoista ympäri Suomen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.