Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Kuva 6/10Taas on kulunut kuukausi edellisestä kuvastani ja on aika esitellä näkymä n:o 6 keittiömme ikkunasta.Kuukausi sitten näymä oli näin luminen, kun vasta satanutta lunta oli runsaasti puissa.
Äkkiseltään voisi tämän helmikuun kuvan perusteella olettaa lunta olevan vähemmän, mutta jos katsot vaikkapa noita lumesta pilkistäviä törröttäjiä, niin huomaat lumikerroksen olevan paksumpi.  Kirkas aurinkoinen sää ja lumettomat puut saavat aikaan vaikutelman vähemmästä lumesta.

Ilmatieteenlaitoksen mukaan aurinko nousi tänään Oulussa klo 7:42 ja laski tänään muutama minuutti sitten eli klo 17:21.  Päivän pituus on siis 9 h 39 min. Ilta on jo hämärtymässä  ja lännen puoleinen taivas punertaa kauniisti. Päivä oli kaunis, aurinko paistoi saaden räystäät tippumaan ja leppeä tuuli puhalteli jo keväisesti.

Metsikössä on ollut rauhallista. Koirien ulkoiluttajia näkyy päivittäin, joskus joku hiihtääkin, vaikka näköetäisyydellä ei ole latua. Lintuja ja oravia vilahtelee joskus, mutta edelleen vähemmän kuin muina talvina.


11 kommenttia:

 1. Hei Matleena. Komiat on mäntyjen rungot ja vihreät oksastot, mukava yhdistelmä: Vihreä ja kaarnan ruskea:)

  VastaaPoista
 2. Vähänlaisesti tuota lunta kumminkin tullut lisää. Teidän ikkunasta avautuu on kyllä niin ihana metsäinen maisema.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seijasisko kommentista ja haasteesta! Poikkean pian hakemaan sen. :)

   Poista
 3. Vaikka lunta on paljon niin valo on keväinen.
  Hienot on edellisen postauksen hirvipuserot ja lanka ollut hyvälaatuinen kun ovat kuin uudet. Kiitos lankavinkistä tiskirättiin ja hyvistä malleista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.