Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 14. helmikuuta 2013

Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi 2013 päätöksessä


Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi -keräyksen myssyt on luovutettu ja myssykahvit kahviteltu OYS:n syöpäpolilla tänään.


Ensin muutama kuva Lankamaailmaan toimitetuistat myssyistä, jotka kaikki vietiin tänään Seijasiskon kanssa OYS:aan.


 Miehisiä malleja  Naisellisempia malleja Lasten ja nuorten malleja  Näissä pussukoissa odottaa liki 350 myssyä matkaa OYS:aan Kuvan "kahvittelevat kädet" vasemmalta  minä, Seijasisko, osastonhoitaja Irma Kinnunen ja Kempeleen Martoista kaksi naista, jotka sattumalta tulivat tuomaan kerhonsa sytomyssyjä samaan aikaan.  Kempeleen Marttojen 22 myssyä lisäsimme sitten mysssyjen yhteismäärään. 

Pohjois-Suomen osalta luku on komeat 784 myssyä! Niistä meni OYS:iin 689 myssyä ja loput 95 Kemiin LPKS:aan Kemin Marttojen toimesta. Nämä lukemat ovat siis meidän tietoomme tulleet myssyt. Oletan ja tiedänkin, että suoraan sairaaloihin on viety ainakin jonkin verran myssyjä.

 Myssyjä ovat tehneet ainakin Oulun Martat, Kuusamon Martat, Kemin Martat, Nivalan Martat, Kempeleen Martat, Kempeleen ja Oulunsalon asukastupalaiset ja monet yksityiset henkilöt. Lämpimät kiitokset kaikille tavalla tai toisella mukana olleille!

 
Nyt näin hyvän "myssysaaliin" jälkeen voi hyvillä mielin viettää alkavaa viikonloppua muiden käsitöiden parissa, mutta sytomyssyjen pariin palataan taas. Niiden tarvehan on jatkuvaa.


Hyvää viikonloppua kaikille!14 kommenttia:

 1. Hieno saldo myssyjä!!
  Niistä saa moni pienen piristyksen itselleen. Kiitokset teille aktiivisuudestanne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta, voimme ollat todella iloisia tästä myssymäärästä. :)

   Poista
 2. Mahtava, upea saldo!
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Upea tulos myssyissä, ootte te kyllä mahtavia!
  Hyvää Ystävänpäivää näin ilta-aikaan vaikka ystävänpäivä taitaa kyllä olla ihan joka päivä.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava tulos ja minusta kivaa kun on niin erilaisia myssyjä et on varmasti jokaiselle tarvitsevalle se "oma" myssy.
  Minun myssyt odottaa vielä täällä lähtövalmiina ja ajattelin muutaman virkata tai neuloa lisääkin. Maanantaina iski ihan kamala flunssa ja se jatkuu ja jatkuu, niin en viitsinyt lähteä pipoja asiasta tehden tuomaan puolikuntoisena. Mutta jospa tässä viikon-parin sisällä saisin pipot taipaleelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvikirsikka, meistäkin on tärkeä, että on mahdollisimman monenlaisia myssyjä juuri siksi, että jokainen löytäisi mieleisensä. :) Älä ollenkaan hätäile, vaikka myssysi eivät ystävänpäiväksi ehtineet, sillä tarvehan jatkuu, valitettavasti. Parantele itsesi kunnolla ja sitten touhuun. :)

   Poista
 5. Aivan sanattomaksi menee teidän valtaisan myssymäärän edessä! Olette ihania, aktiivia kannustajia!

  VastaaPoista
 6. Mahtava myyssymäärä teillä siellä! Onneksi olkoon ja kiitos haasteesta. Ihan tällaisiin lukemiin meillä ei päästy, mutta ihan kivasti myssyjä kertyi ja koko ajan tulee lisää... Myöhästyneet ystikset sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, kiitos, kun taas otitte haasteen vastaan! Jokainen myssy on tarpeen. Sinulle myös hyvää ystävänpäivää, joka on tietenkin joka päivä, eikö! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.