Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkeräys päättyi
Jo kolmannen kerran tempaisimme sytomyssyjä ystävänpäiväksi.  Joko sitä sitten voi sanoa perinteeksi, en ole aivan varma, mutta niinhän Salonjokilaakso-lehti kirjoitti. Juttu on nähtävissä täällä.  Myssyjä kerättiin monilla paikkakunnilla ympäri Suomen, minä itse puuhasin täällä omalla seudulla OYS:n hyväksi.  Tänään kävinkin luovuttamassa myssyt sairaalaan.
Osastonhoitaja Irma Kinnunen vastaanotti taas myssyt iloiten upeasta määrästä. Niitähän kertyi yhteensä 278 myssyä, joista osa  leväytettiin tutkimuspöydälle ihailtavaksi.  Hän pyysi välittämään lämpimät kiitokset kaikille myssyjen tekijöille ja muille osallisille!

Myssyjen tekoon on osallistunut monia, monia naisia. Tiedossani ei ole yhtään miestä, onkohan heitä sytomyssyjen tekijöissä. Moni on tehnyt sytomyssyjä jo vuosia, mutta uusiakin tekijöitä aina tulee mukaan. Tänä vuonna olen huomannut mielenkiintoisen seikan.  Nimittäin aika moni uusi tekijä on kertonut sairastaneensa syöpää ja saaneensa sytomyssyn sairalasta ja kun nyt on parantunut/toipumassa, haluaa itsekin osallistua myssyjen tekoon. Se on hienoa, näin he antavat hyvän kiertää edelleen ja osoittavat arvostavansa myssylahjaamme. 

Omasta puolestani kiitän kaikkia myssyntekijöitä kuin myös lankojen lahjoittajia tai muuten myssyilyä tukeneita unohtamatta keräyspistettämme Lankamaailmaa tähän keräykseen osallistumisesta! 

Huilataan nyt välillä, mutta eiköhän me sitten taas jatketa, OYS:n keräyshän on jatkuva. Kuten tunnettua, syöpäsairaudet eivät ole loppumassa, päin vastoin, ja niin sytomyssyjen tarvekin jatkuu. Sytomyssyily-sivultani löydät jatkossakin tietoja myssyihin liittyvistä asioista. Voit myös esittää minulle kysymyksiä joko kommenttina tai s-postilla (osoite esittelyn lopussa oikeassa sivupalkissa).13 kommenttia:

 1. Komea on saldo tänäkin vuonna! Hienoa kun myssyilystä on tullu perinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pakko lisätä ,että iso kiitos ja onnittelut itsellesi että jaksat touhuta edelleen myssyjen parissa!

   Poista
  2. Seijasisko, kiitos sinulle kannustuksesta! :)

   Poista
 2. Sinähän tämän keräyksen taas alkuun laitoit. Ilman vetäjää ei varmaan olis montaakaan myssyä. Siispä mene peilin eteen, katso itseäsi silmiin, taputa itseäsi poskelle ja sano ittelles et "Hyvää Ystävänpäivää Matleena"! Me peesaajat toivotetaan samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, kiitos sulle peesaajalle! :) Jos ei kukaan reagois aloitukseen mitenkään, niin eipä sitä monta kertaa viitsisi aloitta. Ja tunnustan muuten, että olen ihan tyytyväinen omaan panokseeni sytomyssyjen parissa ja jopa ylpeä siitä. Joten siis taputtelen täällä itseäni poskelle tänäänkin! :D

   Poista
 3. Komea on saldo, hienoa Matleena ♥ Täytyy vain toivoa, ettei joka myssylle löydy heti käyttäjää, siis ettei sairastuneita olisi noin paljon .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, niinhän sitä toivoo itse kukin, mutta eivät nämäkään myssyt taida kovin kauan "hapata" varastossa.

   Poista
 4. Upea määrä tarpeellisia myssyjä, ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, totta, on ihanaa, että noin monelle sairaallle saadaan lahjoitettua pientä iloa. :)

   Poista
 5. Mahtava määrä myssyjä! Oot sinä aikamoinen ihanainen!!!

  VastaaPoista
 6. Haastekampanja siis onnistui jälleen :) Kiitos Sinulle, että jaksat asiaa pitää esillä. Ja kyllä me jatketaan - kaksi myssyä ehdin tuoda tähän keräykseen, mutta lisää on tulossa.

  Hyvää ystävänpäivää - mielestäni kun joka päivä on ystävänpäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, kiitos sinullekin kannustavista sanoista! Ne ja myssyjen saajilta tullut palaute antaa voimia jatkaa, vaikka joskus väsyttää. Nytkin tuntuu, etten jaksa tehdä mitään. Mutta kokemuksesta tiedän, että tämä menee ohi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.