Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 29. elokuuta 2015

Lisää jämäsukkia


Edellisen postauksen sukista jäi sopivasti lankoja, joiden arvelin riittävän lapsen sukkiin. Siis tuumasta toimeen, kun puikotkin olivat valmiina esillä.
 Perussukat kokoa 35 
Langat Nallea, puna- ja ruskeasävyistä Taikaa ja luonnonvalkoista aloeveraa, joiden yhteismenekki oli 55 g  
Silmukoita 52 ja 3 mm:n sukkiksilla tein.

Varrensuut ja kantapäät tein valkoisella, terät pelkästään punaisella ja muut osat kirjavilla langoilla raidoittaen kaksi kerrosta kerrallaan kummallakin värillä.

Ihan mukavan näköiset näistä mielestäni tuli, vaikka alussa raidoittuminen ei näyttänyt ollenkaan kivalta. Kävi jo purkaminenkin mielessä, mutta päätin katsoa hiukan pidemmälle. Ja kantalappua aloittaessa jo olin tyytyväinen.


Elokuun viimeinen viikonloppu on ainakin täällä Oulun kupeessa ihanan aurinkoinen ja miltei kesäinen. Nautitaan näistä loppukesän kauniista päivistä. Leppoisaa viikonloppua sinulle, joka poikkeat pirttiini!10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset sukat. Lämmintä täällä Perämeren pohjukassakin on ollut, lukuunottamatta perjantai-päivää, jolloin vettä tuli kuin saavista kaatamalla koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankuritar, saatiin kesän lopuksi ihania lämpimiäpäiviä. :) Meilläkin muuten tuli vettä rankasti silloin pe:na.

   Poista
 2. Hauskat nuo raidat!
  Tuli tässä mieleen, että kun olet ollut välittämässä sukkia mm. Oysiin, onko sinulla tietoa, kerääkö joku taho sukkia Oulun vastaanottokeskukselle? Nyt kun pakolaisia on tulossa enemmän ja talvikin on tulossa, tulisivat villasukat tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ingi, enpä ole kuullut, että Oulunseudulla olisi nyt menossa keräys maahanmuuttajille, joita tosiaan on tullut tännekin ennätysmäärin. Ehkä joku/jotkut aloittavat keräyksen täälläkin. FB:ssa sukkakeräys julkistettiinkin jo koko Suomen alueelle, mutta siellä ei vielä eilen ollut paikkoja ja osoitteita, halukkaita lahjoittajia vain etsittiin. :)

   Poista
 3. Nätit sukat; raidoitus näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.