Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 6. elokuuta 2015

Sain tunnustuksen
Sain Haaveilua ja villalankaa -blogin Lauralta tunnustuksen

Tunnustuksen ideana on uusien ja tuoreiden blogien löytyminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan bloggaajalta bloggaajalle

Ideana on:
1. Kiittää sinut nimennyttä bloggaajaa ja laittaa linkki hänen blogiinsa.
2. Vastata sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimetä ja linkata 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksiä 11 uutta kysymystä blogisteille.


Blogini ei kyllä taida täyttää noita annettuja kriteereitä, sillä blogini on toiminut jo reilut 7½ vuotta ja seuraajiakin lienee yli 200, mikäli Lankapirtin lukijoiksi ilmottautuneiden määrää katsotaan, mutta kiitän ja kumarran Lauralle tästä huomionosoituksesta.  Ainahan tällainen mieltä lämmittää.


Lauran kysymykset arvostamilleen blogeille ja vastaukseni niihin:

1. Paras vuodenaika?  Ehdottomasti se on kesä, vaikka eivät muutkaan niin kamalia ole
2. Oletko jouluttaja eli joulufani?  En ole. Ikääntyessäni olen huomannut joulun merkityksen himmenevän.
3. Miksi bloggaat? Blogin perustin aikoinaan käsitöitteni päiväkirjaksi, mutta vuosien myötä siitä on tullut merkittävä muutenkin. Mielestäni tämä on tärkeä kanava edistämään minulle tärkeää sytomyssyilyä ympäri maan. Lisäksi olen saanut monia hyviä blogituttavia, joita voin kutsua jopa ystäviksi ja joiden kanssa yhteydenpito tapahtuu osittain blogien välityksellä. 
4. Suosikkikirjasi?  Luen paljon enkä osaa nimetä yhtä ainoaa suosikkia, mutta hiljattain luin Enni Mustosen Emännöitsijän ja jäin odottamaan jatkoa. Samoin jäi mieleeni Linda Olssonin Kun mustarastas laulaa, mutta siihen ei tietääkseni ole odotettavissa jatkoa.
5. Mikä arjessasi on parasta? Perheen jälkeen oma vapaus, kun työelämä ei enää säätele minua.
6. Viekö bloggaus paljon aikaa vai bloggaatko satunnaisesti? Bloggaus vie aika paljon aikaa, mutta tarkemmin en osaa sen määrää sanoa. Varmaan liikaa joka tapauksessa.
7. Mistä idea blogiisi lähti? Kun löysin käsityöblogit, olin kuin Liisa ihmemaassa. Siinä sitten vähitellen tuli halua kirjata omatkin työt muistiin kuvien kanssa ja siitä se  sitten lähti,
8. Jos voisit tehdä ihan mitä vain, mitä tekisit seuraavaksi?  Minulla on yksi toive, jota ajattelen juuri tässä kohdassa, mutta sitä en haluaa paljastaa kaikille.
9. Joko odotat syksyä?  En odota, mutta kyllä sen lähestyminen on mielessä ollut.
10. Mitä leffaa suosittelisit minulle? En ole leffaihmisiä enkä osaa suositella sinulle enkä muillekaan mitään.
11. Viihdytkö ihmisjoukossa vai nautitko mieluummin omasta seurastasi? Taidan nauttia enemmän yksinolosta kuin varsinkaan isossa ihmisjoukossa olosta.  Ystävien parissa oloa en laske vielä isoksi ihmisjoukoksi.Siinäpä ovat vastaukseni Lauran kysymyksiin, mutta olen nyt niin tylsä, että jätän homman tähän. En siis keksi kysymyksiä enkä haasta ketään vastaamaan niihin. Tämän tunnustuksen ansaitsevia blogeja on paljonkin enkä nyt voi ryhtyä niitä seulomaan, katso vastaus kysymykseen n:o 6.

4 kommenttia:

 1. Samat sanat tuon seiskan kohdalla, tää netti on kyllä todellinen ihmemaa!
  Minäpä matkin sinua ja teen jämälangoista itselleni nuo pistokassukat, näyttävät mukavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lea P, taitaa muuten moni muukin olla kanssamme samaa mieltä netistä. :) Joo, teepä sinäkin pistokassukat, minä olen noita uusimpia pitänyt niin ahkerasti, että tein joo yhdenparin lisääkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.