Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun raporttiTedäänpä taas katsaus käsitöihini, jotka ovat valmistuneet syyskuussa. Tämä siksi, että minusta on kiva seurata, mitä kaikkea olen saanut valmiiksi ja paljonko niihin käytin lankaa. Muuten en niitä muistaisi, sen verran paljon tulee tehtyä. Lisäksi seuraan tämän avulla vuosittaisen langankulutkseni määrää.


Sukkia valmistui taas lukumäärältään eniten, neljä paria. Niiden tekeminen on minusta erityisen kivaa.6.9. Perusraitasukat varsi 27 cm koko 38,  7veikka 115 g
7.9. Perusukat  koko 40,  7veikka Polkka 90 g
13.9. Perusraitasukat 29 cm koko 38,  7veikka ja Janne 125 g
21.9. tennarit vauvakokoa, Maijaa 35 g
19.9. tuplalapaset koko XS-S, Maijaa 90 g
24.9. tuplalapaset pikkutytölle,  Maijaa 40 g (ei vielä kuvaa, esittely myöhemmin)25.9 perusmyssy aikuiselle,  Novita Cristal 90 g5.9. hypistelymuhvi n:o 8, akryylilanka ym. 105 g
26.9. hypistelymuhvi n:o 9, akryylilanka ym. 130 g
27.9. hypistelymuhvi n:o 10, akryylilanka ym. 140 g4.9. pitsit kahden liinan päihin, Puppets Eldorado 45 g


Yhteensä näihin töihin kului lankaa 1005 g, mutta lankavarastoni lisääntyisyyskuun aikana 850 g:n verran ostamani ja tyttären varastosta siirtyneen langan takia, mutta onneksi kulutus on sentään suurempi kuin tullut lankamäärä. Vuoden alusta lukien on lankavarastoni keventynyt kaikkiaan 5525 g:lla mikä jo alkaa näkyä laatikoissani.
6 kommenttia:

 1. Ahkerasti olet puikkoja ja koukkua käsitellyt.

  VastaaPoista
 2. Marjut, aika useinhan niitä tulee käsiteltyä. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavan väristä Polkka-lankaa perussukissa! Eipä taida olla tuota väriä enää valikoimissa. Tämä on just niin tätä, kun näkee jonkun hienon langan/väriyhdistelmän, sitä ei ole enää saatavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteenpäin kerien, eipä taida olla tämän talven langoissa tuota Polkan väriä. Monesti on minuakin harmittanut tuo Novitan turhan tiuhaan vaihtelemat värikartat langoissa. Lisäksi saisivat pitää jatkuvasti peruslangoissa kuten 7veikka ja Nalle ainakin rehellisen punaisen, sinisen, keltaisen ja vihreän. Niitä on vain joskus saatavilla.

   Poista
  2. Se on just näin. Yksi perussetti perusvärejä aina saataville ja sitten jotain muuttuvia sesonkivärejä. Se kuulostaisi järkevälle. Mutta asiakas ei aina saa sitä, mitä haluaa.

   Poista
  3. Siispä ostamme jotain muuta kuin Novitan lankaa. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.