Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Autot metsätielläTäällä on taas virkattu ihan innolla, vaikka en edelleenkään varsinaisesti tykkää virkkaamisesta. Oikea kätenikään ei tykkää siitä koukun heiluttelusta vaan ranne kipeytyy jonkin verran hyvinkin pian, mutta se ei ole minua kuitenkaan haitannut. Virkkaamalla syntyy jälkeä nopeasti ja sen avulla on helpompi toteuttaa omia näkemyksiään kuin kutomalla, esimerkiksi joitain hahmoja. Niinpä minä taas virkkasin yhden hypistelymuhvin.

Virkattu hypistelymuhvi tätä ohjetta mukaillen
Kuusiin löysin hyvän ohjeen Aavan nurkasta ja muut somisteet tein ilman ohjetta.  Autoihin tosin sain ideaa katselemalla Googlen avulla muiden tekemiä hypistelymuhveja
Jämälankoja kului yhteensä 125 g ja 5 mm:n koukulla mentiin itse muhvissa ja somisteissa 3 mm
Muhvin toinen puoli jatkaa samaa autoilulinjaa. Muhvia viimeistellessä tuli mieleeni, että tämän nimeksi sopisi autot metsätiellä, siitä otsikko tälle postaukselle.

Molemmissa kuvissa on siis sama muhvi, vaikka kuvissa pohjan värit näyttävät eriltä. Samassa paikassa otin samaan aikaan, käänsin vain muhvin toisin päin, kamerassa samat säädöt ja lopputulos näinkin erivärinen. Ensimmäisen kuvan värit ovat mielestäni lähempänä oikeaa.Sisäpuolelle virkkasin taas tunnusteltavia "lärpäkkeitä", tällaisia ja ...... tällaisia. Niihin käytin erilaisia lankoja, jotka ehkä herättävät tunnustelijan mielenkiinnon erilaisuudellaan.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania hypistelymuhveja! :)

  VastaaPoista
 2. No nyt on hieno ja kaunis muhvi! Upeat koristelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina S! :) Minäkin tykkään tästä muhvista erityisesti.

   Poista
 3. Heti piti tulla katsomaan, millaisen muhvin olet tehnyt kun huomasin kommenttisi. Aikas kiva, nimi sopii muhville täydellisesti :)

  VastaaPoista
 4. Aava, kiitos vieläkin kivasta kuusen ohjeesta. Näitä muhveja on kiva tehdä ja nyt jo seuraava houkuttelee minua tarttumaan lankoihin. Ja siihenkin tulee varmaan kuusia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.