Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulua lähestytään


Joulu saapuu pikku hiljaa, vaikka meidän perheen jouluvalmistelut ovat aika pieniä. Läsnä on vain aikuisia ihmisiä, nuorinkin alkaa olla jo keskiäikäinen. Kaikki ovat siis nähneet monia jouluja eikä jouluodotukset ole huikeita. Hyvää jouluruokaa ja  hiukan jouluista tunnelmaa, siinäpä se taitaa olla. 


Mutta joulukalenterisukkaa minä tikutan vähäisistä jouluodotuksistani huolimatta. Joka aamu pitää lähes ensimmäisenä printata  päivän ohje ja päästä kutomaan seuraava kuvioraita kirjoneulesukkiin. Tänään taisin eka kerran malttaa pukea päälleni ennen kutomista.  

Luukku avautuu joka aamu FB:n Voihan villasukka! -ryhmän joulusukkakalenterissa.
Tänään kävin kotikuntani asukastuvan käsityöpiirissä ja samalla tutustuin tietenkin sen Joulutoriin. Harmi, ettei ollut kamera matkassa, siellä oli nimittäin niin ihania ja monenlaisia käsitöitä myynnissä eivätkä hinnatkaan olleet pahat.
Minä ostin yhden pienen tontun, hinta vain 2€.  En voinut vastustaa tämän tontun kutsua, jonka se kainosti esitti tonttujen piiristä. Ja nyt se tyytyväisenä myhäilee meidän eteisen lipaston päällä.
Samalla tietenkin piti katsastaa tuvan sytomyssykori ja sieltähän löytyi taas 17 myssyä, vaikka pari kuukautta sitten olen käynyt sen tyhjentämässä. Nämä myssyt nostavat tämän käsityöpiirin kokonaismyssymäärän jo yli 500:een myssyyn (tarkka luku 505).  Hyvä saavutus pieneltä porukalta vajaassa kolmessa vuodessa. Ja ilokseni voin kertoa, että yhteistyömme jatkuu eteenkin päin. Tänäänkin taisi olla ainakin kolme neljä myssyä tekeillä.


4 kommenttia:

  1. Kalenterisukkasi näyttää kivalta. Olen katsellut niitä FB:ssä ja muuallakin. Tonttu on tosi söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjut, siellä onkin aivan upeita sukkia tulossa tälläkin ohjeella.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.