Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Marraskuun raportti


Se on sitten vuoden toiseksi viimeinenkin kuukausi pulkassa ja pitäisi katsoa, mitä sen aikana tein käsitöiden saralla.  Sukkia tein eniten lukumäärältään ja taisipa niihin kulua eniten lankaakin. Lisäksi parit lapaset ja hypistelymuhvit.

3.11. valmistui  hypistelymuhvi  "palleroinen", sekalaisia lankoja 140 g
ja 10.11. hypistelymuhvi "autot metsätiellä", sekalaisia lankoja 125 g
 5.11. ”takaresorisukat” koko 42, 7veikkaa 145 g
14.11. takaresorisukat koko 38, Jannea 115 g
18.11. Karhu-sukat koko 46, Jannea ja 7veikkaa 180 g
22.11. takaresorisukat 46, Jannea 165 g.
12.11.  pöllö tuplalapaset koko M, Maijaa 105 g
25.11. kiemura tuplalapaset koko M, Maijaa 110 g27.11. nessupussi, Kotiväki-lankaa 35 g.Lankaa näihin töihin kulutin yhteensä 1120g ja uutta lankaa ostin peräti 1150 g. Pitkin hampain tein ostokset, mutta kun ei varastoistani löytynyt sopivia värejä noihin karhusukkiin ja muutamiin muihin töihin, jotka valmistunevat nyt joulukuussa, niin pakko oli.


Vuoden alusta asti olen pyrkinyt keventämään lankavarastoani ja siksi seurannut kuukausittain, miten lankavarastoni keveneminen etenee. Nyt tein muuten tarkastuslaskennan ja huomasin virheen. Edellisessä kuukausiraportissani väitin lankavarastoni huvenneen 5145 g, mutta totuus onkin hiukan iloisempi luku 5455 g. Sitä iloa tietenkin himmentää hiukan lokakuun lopun 5425 g, mutta kokonaisuuttahan me katsomme.

Nessupussi ja takaresorisukat olivat uusia juttuja minulle.  Molemmat niin mukavia tehdä ja tarpeellisia, että varmaan tulen tekemään niitä enemmänkin. Varsinkin tuo sukkamalli on minulle mieleen.
9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Seijasisko, ihaniahan sitä yrittää tehdä, aina ei vaan onnistu. :)

   Poista
 2. Paljon kaikkea ihania käsitöitä.

  VastaaPoista
 3. Paljon on taas kuukauden aikan valmistunut ja kauniita töitä kuten tavallisesti. Pitäisiköhän minun siirtyä bloggaamaan edes kuukausiraporttia, kun en ehdi kunnolla bloggaamaan. Mutta ei minulla noin paljon ehdi kuitenkaan valmistua kuukauden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, minulla kyllä on sellainen tuntuma, että sinun kuukausittainen neulemääräsi ylittää kirkkaasti minut. Mutta eihän me kilpaillakaan vaan omaksi iloksemme tehdään. Tosin taitaa tämä olla pakkomielle meillä kummallakin, mutta mukava sellainen. :)

   Poista
  2. Niin positiivinen addiktio! Aina samalla voi ilahduttaa muitakin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sinisen sohvan emäntä, kiva kuulla, että pidät niistä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.