Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Toiset karhusukat


Joulu on jo takana päin ja eletään vuoden viimeisiä päiviä. Taisi olla aatonaatto, kun aloitin nämä karhusukat. Pikku hiljaa sitten tikuttelin näitä useissa erissä, vaikka jouluni sujuikin pääasiassa kirjojen parissa. Olin varannut niin monta hyvää kirjaa, että osa on vieläkin yöpöydälläni odottamassa vuoroaan. Kyllä minä ne kaikki luen, mutta vain yksi kerrallaan.  Sukkia ja lapasia saattaa olla useampi pari yhtä aikaa puikoilla, mutta kirjoja yleensä vain yksi kerrallaan luettavana.Perussukat kirjoneuleena tehdyllä karhukuviolla somistettuna, siis karhusukat
 Koko 46, vartta 33 cm kantalapun yläreunaan mitattuna
 Langat 7veikkaa ja menekki yhteensä 200 g
Silmukoita 60 paitsi kirjoneuleessa 64
Puikot 3½ mm:n sukkikset.
 Karhukaavio löytyy täältä.  Nämä ovat toiset tekemäni karhusukat, ne  ensimmäiset esittelin marraskuussa täällä.  Nämäkin menevät löahjaksi eräälle mieshenkilölle kuten ne edellisetkin. Nyt sattuu olemaan isojalkaisten miesten merkkipäivien aika.
Kuvion sijoitin taas vain sukan etupuolelle, vaikka edellisiä tehdessä jo suunnittelin karhujen sijoitusta sivuille. En vain muistanut suunnitelmaani ajoissa vaan tein samalla kaavalla niin pitkälle, etten viitsinyt purkaa ja aloittaa uudestaan. Ehkäpä muistan seuraavia tehdessä, jos vielä teen.
16 kommenttia:

 1. Hienot karhut. On niin näköinen tuo että ei neuloen parempaa saakaan. Olisko se sivulla paremmin näkösällä vai miksi sen sivulle aiot laittaa?
  Mukavia vuoden vikoja päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, kiva kuulla, että karhun tunniostaa. :) Minä luulen, että olis kivemman näköinen, jos karhut olis molemmin puolin sukkaa, ja olishan ne ehkä paremmin näkösälläkin.
   Sinullekin hyvää vuoden vaihdetta! :)

   Poista
 2. Mukavia välipäiviä ! Harmittaa, kun en ehtinyt laittaa hyvänjouluntoivotuksia. En ole viikkoon ehtinyt juuri blogeja lukemaan, kun kaikki lapset (ja miniä + yksi kissakin) ovat olleet joulunvietossa. Se oli kyllä paras joululahjani, kun tulivat. Käsitöitä en ole tehnyt, eilen ihmettelin itsekin miten se on mahdollista. Hienot on nämäkin karhusukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eija, sinullekin hyviä välipäiviä! Se on kyllä aika paljon, jos ei viikkoon ole ehtinyt käsitöitä tekemään. ;) Mutta kun on mieleisiä vieraita, niin silloin on helppo "unohtaa" käsityöt. :)

   Poista
 3. Onpas komeat sukat!
  Kiva tuo sukkien pohjaväri.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.