Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen postaus


Vielä yksi  valmis työ ja sitten yhteenveto joulukuusta ja koko vuodestakin. Eilen illalla nimittäin sain valmiiksi hypistelymuhvin ja se jää vuoden viimeiseksi käsityökseni, koska en ole edes aloittanut seuraavaa. Se ei muuten ole ollenkaan minun tapaistani, siis etten ole aloittanut uutta työtä. Yleensähän minä aloitan seuraavan saman tien edellisen valmistuessa, ainakin luon silmukat.  On nytkin selvät suunnitelmat, jotka pääsevät toteutukseen ehkä tänään illalla rakettien räiskettä kuunnellessa. 
Hypistelymuhvi kissakuviolla
Itse muhviosan virkkasin kaksinkertaisista jämälangoista ja virkkaamalla tein siihen myös kissan ja muut somisteet sekä päälle että sisälle
Langat monenlaisia jämälankoja, painoa muhvilla on 135 g

Tämä on kolmas kissamuhvini. Ne kaksi ensimmäistä eivät miellytä minua itseäni, niin piti yrittää vielä kolmannen kerran. Mielestäni kissa onkin enempi kissamainen kuin ne edelliset, joitka löytyvät täältä ja täältä.
Kääntöpuolelle virkkasin talon ympärilleen kukkia ja puita.  Värit ovat ehkä vähän liian tummat, mitä korostaa vielä hämäränä päivänä otetut kuvat, mutta kun ei ollut valinnan varaa kuvausajankohdasta.

Muuten muhvin tein omasta päästä, mutta kissaan ja taloon katselin kuvia netistä ja kissaan löysin kaavionkin, jota mukaillen tämän virkkasin. Yritin nyt etsiä linkkiä siihen kaavioon, mutta en tietenkään löytänyt. Kunpa olisinkin niin fiksu, että kaavion printtaamisen yhteydessä printtaisin myös sen linkin. Siinähän voisi olla idea  uuden vuoden lupaukseen.

Näin vuoden viimeisessä postauksessa toivotan niin vakikävijöille kuin satunnaisesti poikkeavillekin vierailleni oikein hyvää vuotta 2016!
12 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta 2016 sinullekin!
  Kivoja ovat muhvit ja kissa niin aidon näköinen ku kissa vaan voi olla.
  Mulla on muuten sama outo tilanne - vuoden viimeinne kässy valmistui aamulla eikä silmukoita seuraavaan luotuna. Yksi keskeneräinen olis, mutta luulen sen jäävän ufoksi ikiajoiksi. Monta suunnitelmaa, joista varmaan pari vielä tänään pääsee puikoille vuoden vaihtumista odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, sinullekin hyvää alkanutta vuotta! :) Onpa kiva kuulla kissaihmiseltä, että kissani muistuttaa aitoaa kissaa. ;) Sukat on muuten puikoilla taas. :D

   Poista
 2. Oikein hyvää tulevaa vuotta sinulle myös! Muhvi näyttää oikein mukavalta.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kissa :).

  Tähden lentoa,
  elämää rentoa,
  ei huolen häivää,
  iloisin mielin kohti
  huomista päivää!
  Uusi vuosi tuokoon taikaa,
  iloa ja onnen aikaa!

  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppumato, kiitos toteutukoon runo sinunkin vuodessa 2016! :)

   Poista
 4. Onnellista ja käsityörikasta kohta alökavaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen muhvi, ja varmaan sen saajalle, sitä pyöritellessä mielensopukoihin muistoja tulee.
  Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2016.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankuritar, sinullekin hyvää alkanutta vuotta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.